Αυτά τα σκουλαρίκια δεν σε κάνουν μόνο πιο όμορφη αλλά και πιο υγιή

12:09 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Την πρώτη φορά που κοιτάς το Ear-o- Smart νομίζεις ότι είναι ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία θα δώσουν μια έξτρα πινελιά φινέτσας στο στιλ σου. Λάθος! Το Ear-o- Smart είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Πρόκειται για ένα νέο επίτευγμα της εταιρίας BioSensive Technologies και θεωρείται ήδη ακόμα και ας μην έχει δοθεί στην αγορά αφού βρίσκεται ακόμα στο Kickstarter, το πρώτο έξυπνο κόσμημα. Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια και έχουν ειδικούς αισθητήρες που μεταφέρουν τα δεδομένα μέσω

Bluetooth 4.0 σε iOS και Android συσκευές και έτσι μπορούν να μετρήσουν τους καρδιακούς σφυγμούς, τα επίπεδα της ενέργειας του οργανισμού αλλά και τις θερμίδες που καταναλώνεις ημερησίως.

Συγκεκριμένα οι δημιουργοί του αναφέρουν στη σελίδα του Ear-o- Smart στο Kickstarter ότι: «Πιστεύουμε ότι τα ηλεκτρονικά πρέπει να ενσωματώνονται σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και για το λόγο αυτό αποφασίσουμε να δημιουργήσουμε το Ear-o-Smart».

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια δεν θα βγαίνουν μόνο σε ένα σχέδιο αλλά σε περισσότερα. Έτσι, θα έχεις περισσότερες επιλογές για να κάνεις όσους συνδυασμούς εσύ επιθυμείς και θα μπορείς να τα φοράς για να παρακολουθείς τον οργανισμό σου όλη την διάρκεια της ημέρας.

Συμπέρασμα!

Αν η εταιρεία καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα που αναζητά σκοπεύει να ολοκληρώσει την κατασκευή του προϊόντος και την εφαρμογή που θα το συνοδεύει μέχρι το Φεβρουάριο του 2015.

The post Αυτά τα σκουλαρίκια δεν σε κάνουν μόνο πιο όμορφη αλλά και πιο υγιή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα