Ο Ελληνοκύπριος Κρις Τουμάζου υπόσχεται να αλλάξει το πρόσωπό σου με την ανακάλυψή του

12:13 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Ο Ελληκύπριος επιστήμονας και εφευρέτης Κρις Τουμάζου για άλλη μία φορά με την νέα του ανακάλυψη βρήκε τρόπο να κάνει τις γυναίκες αλλά και τους άντρες να νιώθουν αλλά και να φαίνονται νεότεροι. Το συγκεκριμένο προϊόν που ακούει στο όνομα Geneu φαίνεται ότι είναι ότι πιο νέο έχει συμβεί μέχρι σήμερα στον τομέα της αντιγήρανσης του δέρματος καθώς η αντιγηραντική αυτή θεραπεία προσαρμόζεται στο DNA

κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Η νέα θεραπεία που ακούει στο όνομα Geneu γίνεται με την ενσωμάτωση ενός καινοτόμου τσιπ στον εσωτερικό ιστό του δέρματος το οποίο μπορεί να αναλύσει μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή τα κύτταρα μέσα σε 30 λεπτά και έτσι ανακαλύπτει πόσο γρήγορα το κάθε άτομο διασπά το κολλαγόνο.

Αφού εξεταστεί το δέρμα παρασκευάζεται ένας ορός σε μορφή κρέμας (για κάθε άτομο ξεχωριστός) που περιέχει τα σωστά αντιοξειδωτικά αλλά και την ποσότητα κολλαγόνου που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου και απαλύνει όλες τις φθορές του δέρματος κατά 30% μέσα σε δώδεκα μόνο εβδομάδες.

Ο Ελληνοκύπριος Κρις Τουμάζου, είναι ένα από τα άτομα που μας κάνουν πραγματικά περήφανους. Είναι καθηγητής ηλεκτρονικής και βιοϊατρικής μηχανικής στο Imperial College του Λονδίνου και πρόσφατα ονομάστηκε «Ευρωπαίος εφευρέτης της χρονιάς» για το 2014. “Έχει κάνει και άλλες τεχνολογικές ανακαλύψεις στο πεδίο της ιατρικής, όπως ένα κοχλιακό εμφύτευμα για άτομα με προβλήματα ακοής, ένα τεχνητό πάγκρεας για διαβητικούς και ένα ασύρματο μόνιτορ καρδιάς.

The post Ο Ελληνοκύπριος Κρις Τουμάζου υπόσχεται να αλλάξει το πρόσωπό σου με την ανακάλυψή του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα