Έτσι θα γίνουν τα τρένα στον underground του Λονδίνου!

13:01 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Πάμε μια βόλτα στο μέλλον με την βρετανική εταιρεία PriestmanGoode η οποία μας δείχνει πως θα γίνουν τα τρένα στον underground του Λονδίνου;

Το σχέδιο βασίζεται πάνω στο υπάρχον δίκτυο και θα κοστίσει $25 δισεκατομμύρια αλλά τα νέα τρένα πρόκειται να είναι υπερσύγχρονα και λαμπερά!

Ολόκληρο το τρένο θα είναι φωτισμένο με LED

και την θέση των χάρτινων διαφημίσεων θα πάρουν οθόνες. Air-condition και Wi-Fi θεωρούνται δεδομένα μέσα στα βαγόνια τα οποία θα διαθέτουν μεγαλύτερες πόρτες για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού κατά την είσοδο αλλά και την έξοδο. Δεν είναι μόνο οι πόρτες που μεγαλώνουν όμως, καθώς τα βαγόνια πλέον δεν θα χωρίζονται με εσωτερικές πόρτες. Θεωρητικά αν κάποιος κάθεται στην μία πλευρά του τρένου θα μπορεί να δει την άλλη άκρη ενώ η χωρητικότητα του θα αυξηθεί κατά 25-50% αναλόγως ποια γραμμή θα εξυπηρετούν.

Ακόμα μία μεγάλη αλλαγή είναι πως τα 250 ολοκαίνουρια τρένα θα τρέχουν πάνω στις γραμμές χωρίς οδηγό, όπως γίνεται ήδη στο DLR, και θα εξυπηρετούν τις γραμμές Piccadilly, Central, Waterloo & City and Bakerloo ξεκινώντας από τα μέσα του 2020s και για 40 χρόνια!

Πότε είπαμε θα πάμε ταξιδάκι στο Λονδίνο;

The post Έτσι θα γίνουν τα τρένα στον underground του Λονδίνου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα