Ετοιμάσου! Το reunion του Harry Potter είναι γεγονός! Το HBO Max θα μας τρελάνει!

11:11 17/11/2021 - Πηγή: iPop

Μετά τα Φιλαράκια και το Sex and the City, το HBO Max συνεχίζει τα reunions και μας τρελαίνει! Το reunion του Harry Potter είναι γεγονός και έρχεται με τη συμπλήρωση των 20 ετών απ’ την πρώτη ταινία!

Οι πρωταγωνιστές του Harry Potter

επιστρέφουν στο Hogwarts, εκεί όπου ξεκίνησε η μαγεία πριν 20 χρόνια, για να κάνουν για πρώτη φορά ένα συγκλονιστικό reunion, το οποίο είναι ένα ακόμα special του HBO Max.

Το «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά, για να δώσει λίγη μαγεία στο 2022!

View this post on Instagram

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Oι Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson μαζί με άλλους ηθοποιούς απ’ τις 8 ταινίες πρωταγωνιστούν στο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα, σήμερα, ανήμερα της 20ετούς επετείου απ’ την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του Harry Potter.

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα: Εάν είσαι Harry Potter fan μπορείς να μείνεις στο Hogwarts

To special reunion θα είναι μια ιστορία για τη δημιουργία των ταινιών, με συνεντεύξεις σε βάθος και συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του καστ. 

«Αυτή η αναπόληση είναι ένας φόρος τιμής σε όλους εκείνους που άγγιξε τις ζωές τους αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο, από το ταλαντούχο καστ και το συνεργείο, που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το εξαιρετικό κινηματογραφικό franchise, έως τους παθιασμένους φαν που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανό το πνεύμα του κόσμου των μάγων έπειτα από 20 χρόνια», δήλωσε ο Tom Ascheim, στέλεχος της Warner Bros

To teaser για το reunion του Harry Potter:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ετοιμάσου! Το reunion του Harry Potter είναι γεγονός! Το HBO Max θα μας τρελάνει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα