5 τρόποι να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου σε μια αγχωτική συνέντευξη για δουλειά

21:25 16/11/2021 - Πηγή: iPop

Το άγχος για τη συνέντευξη για δουλειά είναι παραπάνω από φυσιολογικό… Απ’ την άλλη γνωρίζεις ότι όταν το στρες ξεπερνάει κάποια υγιή επίπεδα, τελικά μπορεί να σαμποτάρει οποιαδήποτε προσπάθειά σου. Γι’ αυτό ήρθε η στιγμή να το διαχειριστείς!

Οι συνεντεύξεις μπορεί να είναι όντως τρομακτικές. Κρίνεσαι και το ξέρεις κι αυτό μπορεί να διαλύσει την αυτοπεποίθησή σου. Σε κάθε συνέντευξη προσπαθείς να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου, θέλεις να γίνει

αποδεκτός και έρχεσαι αντιμέτωπος με τον φόβο της απόρριψης.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να μειώσεις το άγχος σου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά.

Pexels

Ο πιο πλήρης οδηγός για την εύρεση εργασίας. Όλες οι συμβουλές για όσα χρειάζεται να ξέρεις ώστε να γίνεις περιζήτητος

Άγχος για τη συνέντευξη για δουλειά: Πώς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σουΚάνε προετοιμασία. Δεν γεννήθηκες έτοιμος για όλα, κάποια πράγματα θέλουν διάβασμα. Γι’ αυτό φρόντισε να πας διαβασμένος για τη θέση εργασίας και για την εταιρεία.Να έχεις παραδείγματα. Μπορεί να έχεις αντίστοιχη εμπειρία ή skills με άλλους υποψήφιους. Όμως, μπορείς να ξεχωρίσεις εάν έχεις παραδείγματα και δείγματα της δουλειάς σου!Αν αγχώνεσαι πολύ, κάνε practice τις απαντήσεις σου σε ορισμένες βασικές ερωτήσεις. Μια πρόβα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!Πριν τη συνέντευξη, κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βάλουν σε θετικό mood, όπως το να ακούσεις χαλαρωτική ή ανεβαστική μουστική, να κάνεις διαλογισμό ή να δεις ένα motivational video.Aπελευθέρωσε την ενέργειά σου με το να κινηθείς. Περπάτησε λίγο ή κάνε κάποιες σύντομες ασκήσεις, ίσα ίσα για να κάψεις την νευρική ενέργεια. Στα συν, οι ενδορφίνες θα κάνουν τη δουλειά τους και θα φτιάξουν τη διάθεσή σου!

Ό,τι και να κάνεις να μην ξεχνάς τι αξίζεις! Καλές συνεντεύξεις!

Όλες εκείνες τις φορές που σε αυτοπεριόρισες και έμεινες σε μια δουλειά που δεν σου ταιριάζει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 τρόποι να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου σε μια αγχωτική συνέντευξη για δουλειά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα