Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2021)

11:09 17/11/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/11/2021),

η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 2ο σας οίκο και ξαφνικές ανατροπές με τα οικονομικά σας θα σας αναστατώσουν ωστόσο θα έχετε βοήθεια σε ένα επαγγελματικό επίπεδο από ένα συνεργάτη σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ενεργοποιήσει τη δύσκολη  όψη αντίθεσης  Άρη Ουρανού από το ζώδιό σας και θα πρέπει να αποφύγετε έντονα ξεσπάσματα για ανατροπές που θα συμβούν σε επαγγελματικό επίπεδο..

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 12ο σας οίκο και ίσως έχετε εντάσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας και ίσως να πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες και ανατροπές στους στόχους σας ίσως και για τα οικονομικά σας ωστόσο θα έχετε βοήθεια από συνεργάτες ή ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 10ο σας οίκο και θα έχετε κάποιες ξαφνικές ανατροπές και εκρήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα…Προσέχετε τις συνεργασίες σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις αφού θα έχετε την υποστήριξη από συναδέλφους και το κοντινό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες ευκαιρίες με το εξωτερικό  ή κάποιες συμφωνίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και εμπόδια στην καθημερινότητα…Προσέχετε στις διαδρομές σας και την επικοινωνία σας παρόλο που γενικά θα ευνοηθείτε μέσα από τις καταστάσεις ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 8ο σας οίκο και κάποιες ανατροπές με οφειλές ή οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν σήμερα ωστόσο ίσως να έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (17/11/2021), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα χειριστείτε συνεργασίες αλλά και οικογενειακά θέματα για να μην έχετε ανατροπές και ξαφνικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να ακούσετε πρόσωπα από το περιβάλλον σας αλλά και κάποια βοήθεια από τα αδέλφια σας.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 6ο σας οίκο και θα σας αναστατώσουν κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα σας που θα σας πιέσουν αρκετά ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να έχετε και κάποια έσοδα ώστε να εξισορροπήσετε την κατάσταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 5ο σας οίκο σήμερα και θα έχετε εύνοια με τη δημιουργικότητά σας  ή με θέματα στόχων ενώ ίσως να έχετε και ξαφνικές προτάσεις για κάποια συνεργασία.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο θα ενεργοποιήσει θέματα και προβλήματα οικογενειακά  ή σπιτιού και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι να τα αντιμετωπίσετε ωστόσο ίσως να έχετε κάποια σημαντική βοήθεια και υποστήριξη από κάποιο φίλο.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 3ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας  και να μην ξεσπάσετε σε κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να συμβούν ενώ προσέχετε και στις μετακινήσεις σας. Ωστόσο μπορεί να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας και σε κάποιους στόχους σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα