Επιβεβαιώθηκε! Ο Johnny Depp έχει σχέση με την δικηγόρο του – Πώς εξελίχθηκε το ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της δίκης;

12:17 23/9/2022 - Πηγή: iPop

Επιτέλους, οι ευχές μας εισακούστηκαν κι έγινε γνωστό πως ο Johnny Depp τα έχει με την δικηγόρο του! Η συγκεκριμένη δικηγόρος είχε αναλάβει και την υπόθεσή συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της Sun, στη Βρετανία.

Το όνομά της είναι Joelle Rich και μία πολύ έμπιστη πηγή αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού, αλλά δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό ακόμα.

Η Rich είναι μία δικηγόρος

από το Λονδίνο, η οποία ήταν μέλος στη νομική ομάδα του Johnny Depp κατά τη διάρκεια της υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμησής του εναντίον της Sun, την οποία έχασε τον Νοέμβριο του 2020.

Η σύλληψη της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην συντρόφου της – Η κρυφή ζωή πριν τον Johnny Depp

Δικηγόρος Johnny Depp: Πώς εξελίχθηκε η σχέση τους;

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο ηθοποιός μήνυσε το Μέσο επειδή έγραψε ότι χτυπούσε τη σύζυγό του αλλά το δικαστήριο επικύρωσε τους ισχυρισμούς του Μέσου λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι «ουσιαστικά αληθινοί». Τότε, είχε καταθέσει υπέρ της εφημερίδας και η πρώην του Amber Heard. Τον Μάρτιο του 2021, η προσπάθειά του να ανατρέψει την απόφαση ακυρώθηκε.

Η Rich δεν συμμετείχε ωστόσο στην ομάδα του στην δίκη κατά της Amber Heard, στη φετινή υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον της πρώην του.

RON SACHS/CONSOLIDATED NEWS PICTURES/GETTY

Ο Depp κέρδισε αυτή τη δίκη καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η Heard τον δυσφήμησε στο άρθρο της για την ενδοοικογενειακή βία το 2018 στην Washington Post, αν και δεν τον είχε κατονομάσει.

Ο Johnny Depp έλαβε αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και η Heard, εν τω μεταξύ, κέρδισε μία από τις τρεις αγωγές της για συκοφαντική δυσφήμιση και της επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια. (Και οι δύο ασκούν έφεση κατά των ετυμηγοριών.)

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι

Αν και η Rich δεν ήταν στη νομική ομάδα του Depp αυτή τη φορά, έκανε αρκετές εμφανίσεις στο δικαστήριο για να δείξει την υποστήριξή της. Φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό έξω από το δικαστικό μέγαρο στις 3 Μαΐου και ο φακός την αποθανάτισε, μάλιστα, να αγκαλιάζει και την δικηγόρο του Johnny Depp, Camille Vasquez, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 16 Μαΐου.

Εμείς από την πλευρά μας, ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Επιβεβαιώθηκε! Ο Johnny Depp έχει σχέση με την δικηγόρο του – Πώς εξελίχθηκε το ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της δίκης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα