H Ana de Armas πήρε «την άδεια» της Marilyn Monroe ενόψει της πρεμιέρας του Blonde

18:45 22/9/2022 - Πηγή: iPop

Η Ana de Armas υποδύεται την Marilyn Monroe στη νέα ταινία Blonde και τώρα μάθαμε πως η ηθοποιός επισκέφτηκε τον τάφο της απόλυτης ξανθιάς του παγκόσμιου σινεμά για να της αφήσει μια επιστολή και να πάρει «την άδειά της» για την ταινία.

Όπως είπε η πρωταγωνίστρια στο AnOther, πήγε με το συνεργείο της ταινίας στον τάφο της Marilyn και άφησε μια χειρόγραφη επιστολή, την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η παραγωγή.

Πήραμε αυτή τη μεγάλη κάρτα

και όλοι στο συνεργείο της ταινίας της έγραψαν ένα μήνυμα. Μετά πήγαμε στο νεκροταφείο και την βάλαμε στον τάφο της. Ζητούσαμε την άδεια κατά κάποιον τρόπο. Όλοι ένιωθαν μια τεράστια ευθύνη και γνωρίζαμε πολύ καλά την πλευρά της ιστορίας που επρόκειτο να πούμε. Την ιστορία της Norma Jeane του ανθρώπου πίσω από τον χαρακτήρα, της Marilyn Monroe. Ποια ήταν αυτή πραγματικά

Η ταινία είναι μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Joyce Carol Oates του 2000 και έχει προκαλέσει διαμάχες για τη μυθιστορηματική απόδοση της Monroe.

Η Armas, ωστόσο, έχει υπερασπιστεί την ταινία, λέγοντας πως ο σκηνοθέτης είχε από την αρχή έναν συγκεκριμένο στόχο.

«Μόλις γνώρισα τον Andrew ήξερα ότι επρόκειτο να τη φροντίσει. Έτσι για να πάει η ταινία σε θέματα όπως η άποψη για την έκτρωση, μια καταθλιπτική μητέρα και πώς το αντιμετωπίζει ένα παιδί, η γυναίκα που επιθυμούσαν όλοι οι άνδρες, το ότι τη βλέπουν σαν κρέας, και, ναι, ο τρόπος που αφήνει τον εαυτό της να ερωτευτεί και να απογοητευτεί ξανά, είναι ασυγχώρητο, γενναίο και φεμινιστικό», δήλωσε η ηθοποιός.

To μυστήριο της Marilyn Monroe: Μπορεί ένα ντοκιμαντέρ του Netflix να εξιχνιάσει ένα συγκαλυμμένο έγκλημα;

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η ίδια και η παραγωγή προσπάθησαν να απεικονίσουν τη Monroe ως μια «αληθινή γυναίκα που περνά από όλα αυτά τα διαφορετικά είδη καταχρήσεων και καταστάσεων».

Προσπαθήσαμε να δείξουμε τον αγώνα που έπρεπε να δώσει, όχι απλώς για να πετύχει, αλλά και για να επιβιώσει. Αυτό που πέρασε ήταν σκοτεινό. Τόσο σκοτεινό. Όταν το ξέρεις αυτό, την αγαπάς περισσότερο. Άρα το όλο θέμα δεν είναι να καταρρίψεις τον μύθο, το θέμα είναι να εξανθρωπίσεις αυτή την εικόνα και να την κάνεις αληθινή. Αληθινή γυναίκα που περνά από όλα αυτά τα διαφορετικά είδη κακοποίησης, διαφορετικών καταστάσεων. Και ως γυναίκα σήμερα μπορώ εύκολα να καταλάβω πώς θα μπορούσες να βρεθείς σε αυτή την κατάσταση.

Παραδέχθηκε πως υπάρχουν σκηνές που είναι δύσκολο να δεις, αλλά τόνισε πως δεν πιστεύει ότι αυτή η ταινία έχει κάτι συνταρακτικό ή άσκοπο.

«Νομίζω ότι το κοινό θα αισθανθεί άβολα επειδή είναι άβολο (το θέμα, η ζωή της). Όταν νιώθει βρώμικη, νιώθεις ότι η σκηνή είναι βρώμικη. Όλα αφορούν στον τρόπο που σε κάνει να νιώθεις», σημείωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Ana de Armas πήρε «την άδεια» της Marilyn Monroe ενόψει της πρεμιέρας του Blonde εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα