Το TikTok challenge που μας δίνει έμπνευση. Αλήθεια τι μπορεί να συμβεί;

17:55 22/9/2022 - Πηγή: iPop

Δοκίμασε! Κάνε δράσεις και δες τι αποτελέσματα θα σου φέρουν. Τι μπορεί να συμβεί; Το ξέρω ότι θες να σε προφυλάξεις, να μην σε δυσκολέψεις, να μη σε βάλεις σε πόνο. Να μην δοκιμάσεις γιατί μπορεί όντως να φας τα μούτρα σου. Και αν τα φας; Ε και; Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε αυτήν την περίπτωση; Βλέπω τις τελευταίες μέρες το Tik Tok Challenge που ανεβάζουν όλο και περισσότεροι

άνθρωποι τα αποτελέσματα των δράσεών τους και θα μπορούσαν να προσφέρουν έμπνευση σε όσους τη χρειάζονται.

Τι μπορεί να συμβεί

Αυτό το challenge προσφέρει έμπνευση αν είσαι σε φάση που λες :«Να στείλω; Γιατί να στείλω. Και γιατί να στείλω εγώ και όχι εκείνος…» Και αυτό συνεχίζεται για πάντα και χωρίς τέλος. Για τους ανθρώπους που παίρνουν γρήγορα αποφάσεις, που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν, για όλους εκείνους τους λίγο πιο αισιόδοξους που πιστεύουν ότι η τύχη είναι με τους τολμηρούς, ξέρουμε φυσικά ότι όλα αυτά δεν είναι καθόλου εύκολα πράγματα.

Κανένας δεν θέλει να ρίξει τα μούτρα του, να στείλει, να κάνει εκείνος κινήσεις, να βγει από τη ζώνη ασφαλείας του. Αντίθετα όλοι θέλουμε να είναι πιο εύκολος ο δρόμος. Να μην χρειαστεί να ρίξουμε πρώτοι εμείς το μπαλάκι και να περιμένουμε να μας γυρίσει πίσω η πάσα.

Αν δεις λοιπόν τα περισσότερα από αυτά τα βιντεάκια έχουν θετική κατάληξη, έχουν happy end. Ζουν μαζί, πάνε διακοπές, βγαίνουν, προσέχει ο ένας τον άλλον, κάνουν οικογένεια, γίνεται ο ένας οικογένεια του άλλου. Πολύ λίγα βιντεάκια έχουν φτιαχτεί με αρνητική έκβαση.

Δεν ξέρω αν δεν το φτιάχνει κάποιος γιατί έχει πικρία ή απλώς γιατί δεν αξίζει να φτιάξεις βίντεο για κάτι που τελείωσε. Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

PexelsΠώς αντέχεις να ζεις μετανιώνοντας;

Η ζωή δεν προσφέρει δεύτερες ευκαιρίες. Λυπάμαι αν κάτι είχε έρθει στη ζωή σου φορώντας τα ρούχα της ευκαιρίας και εσύ το πέταξες στα σκουπίδια, φοβούμενη ότι αν την αρπάξεις, μπορεί να πάει κάτι στραβά. Μπορεί να μετανιώσεις, μπορεί να σε απορρίψουν, μπορεί να μη σου αρέσει στο τέλος. Δοκίμασε.

Δεν μπορώ να μιλάω με πιθανότητες, στα θέματα καρδιάς τουλάχιστον. Δεν μπορώ να βάλω τόση λογική στην καρδιά. Έχεις ίσες πιθανότητες να κερδίσεις και να χάσεις. Το θέμα είναι ότι θα το μάθεις μόνο αν το προσπαθήσεις.

Μόνο αν βγεις εκεί έξω και αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά, αν σηκώσεις κάθε πέτρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κανείς δεν μας χρωστάει χάρη. Κανείς δεν θα έρθει να μας παρακαλέσει, να μας δώσει την προσοχή που θέλουμε να μας το κάνει πιο εύκολο.

Όποιος δεν ζήτησε δεν πήρε. Όποιος δεν χτύπησε την πόρτα δεν του άνοιξαν, όποιος δεν πίστεψε δεν έλαβε. Πρέπει να προχωράς μπροστά με πίστη ό,τι σου αξίζει αυτό που θες.

@curlsbysophie

@omarelbashaa

♬ ses ne ara ünlü oldu lan – sadeceays Καλύτερα να μην έχεις κάτι για το οποίο χρειάζεται να μετανιώνεις

Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στη δράση ή την ησυχία και μετά να μετανιώνω για πάντα επειδή προτίμησα την ησυχία θα ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη. Σε τρώει αυτή η αμφιβολία, σε τσακίζει. Δεν το ξεχνάς ότι υπήρχε αυτή η ευκαιρία στη ζωή σου και εσύ την άφησες να φύγει χωρίς να δοκιμάσεις έστω.

Εύχομαι να μην υπάρχει τίποτα στη ζωή σου που να σε κάνει να μετανιώνεις. Εύχομαι να λαμβάνεις έμπνευση από άλλους ανθρώπους που τα κατάφεραν και τελικά να δοκιμάζεις. Άλλωστε δεν θα είμαστε εδώ για πάντα, γιατί να μην ζήσουμε μια ζωή που θα χαιρόμαστε με τις επιλογές που κάναμε και δεν θα μετανιώνουμε για τίποτα;

Η οικειότητα στη σχέση δεν έχει να κάνει καθόλου μ’ αυτό που νομίζεις. Πώς θα σε βοηθήσει και τι πρέπει να προσέξεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το TikTok challenge που μας δίνει έμπνευση. Αλήθεια τι μπορεί να συμβεί; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα