Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/09/2022)

10:47 23/9/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/09/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/09/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/09/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας  και θα έχετε επικοινωνία με συνεργάτες ωστόσο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σήμερα στην επικοινωνία σας αλλά θα καταφέρετε να έχετε μια  εύκολη ημέρα ωστόσο μην δανείσετε σε φίλους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 4ο σας οίκο και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ωστόσο μπορεί να μην έχετε διάθεση και να νιώσετε κουρασμένοι από την εργασία σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 3ο σας οίκο  και θα έχετε επικοινωνία με άτομα μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον ωστόσο ίσως να έχετε αμφιβολία για τις προθέσεις τους αλλά και για προτάσεις που θα έχετε.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 2ο σας οίκο και προσέχετε σήμερα τις οικονομικές σας συναλλαγές με φίλους ενώ από το μεσημέρι και μετά ίσως να χειριστείτε καλύτερα θέματα της καριέρας σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως το πρωί να έχετε κάποια στάση σε θέματα της καριέρας σας ή καθυστερήσεις σε κάποια σχέδιά σας ωστόσο προς το απόγευμα θα νιώσετε καλύτερα και θα ασχοληθείτε πιο θετικά με θέματα εργασίας και καθημερινότητας.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 12ο σας οίκο και ίσως να μην νιώθετε αρκετά καλά και να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε από την εργασία σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/09/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην παρθένο και τον 11ο σας οίκο και φροντίστε να μην ζητήσετε τη γνώμη φίλων σήμερα και μην αναμιχθείτε οικονομικά μαζί τους ωστόσο από το μεσημέρι και μετά ίσως να έχετε κάποια βοήθεια ή υποστήριξη σε θέματα με συνεργάτες σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 10ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή ενώ ίσως να έχετε και καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 9ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να έχετε καθυστερήσεις στην εργασία σας ειδικά εάν ασχολείστε με εισαγωγές.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να προβληματιστείτε για κάποια έξοδά σας αλλά και για χρήματα που δίνετε για χόμπι σας και τη διασκέδασή σας ωστόσο προς το βράδυ ίσως να έχετε καλύτερη σχέση με κάποια προβληματική συνεργασία.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και προσέχετε σήμερα κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για κάποιες συνεργασίες σας ενώ ίσως να έχετε και κάποια καθυστέρηση .

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/09/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα