Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού

19:26 9/6/2019 - Πηγή: iPop
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και συγκεκριμένα στη Β’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, όταν και ξέσπασε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η συμπλοκή φέρεται να σημειώθηκε μεταξύ Αράβων και Γεωργιανών κρατουμένων, οι οποίοι φέρονται να έσπασαν την κλειδαριά της Α’ πτέρυγας για να περάσουν στην Β’ πτέρυγα όπου και έλαβε χώρα

το επεισόδιο.

Παράλληλα, απ’ τη συμπλοκή οι δύο κρατούμενοι δέχτηκαν χτυπήματα από αυτοσχέδιο μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο των φυλακών και από εκεί στο νοσοκομείο μέσω ΕΚΑΒ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης απ’ την πλευρά του κάνει λόγο για «περιορισμένης έκτασης επεισόδιο», ενώ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη ότι οι δύο εκ των τριών κρατουμένων είναι «εντελώς ελαφρά» τραυματισμένοι. «Με την παρέμβαση των υπαλλήλων η τάξη έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ γίνεται έρευνα στους χώρους κράτησης», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Προς το παρόν, άγνωστα παραμένουν τα αίτια της συμπλοκής, αλλά και η κατάσταση της υγείας των κρατουμένων.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν ξυλοκοπήθηκε ο νεκρός κρατούμενος στην Πάτρα, λέει η εισαγγελέας

Photo: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Το άρθρο Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα