Ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα ή μια ευκαιρία καριέρας; Εσύ αποφασίζεις!

11:12 17/5/2021 - Πηγή: iPop

Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεσαι αντιμέτωπος με επαγγελματικές αποφάσεις, αποφάσεις ζωής όπως συνηθίζουν να τις λένε μιας και αυτές όντως θα επηρεάσουν στάδια της πορείας σου που θα ακολουθήσουν. Οι πρώτες έρχονται εκεί γύρω στο τέλος του Λυκείου που πρέπει να διαλέξεις ποιον τομέα θα ακολουθήσεις και μετά έρχεται η σχολή και μετά η πρώτη σου δουλειά, που τις περισσότερες φορές δεν είναι αυτή που θέλεις πραγματικά να κάνεις, αλλά την κάνεις για προϋπηρεσία και φυσικά τον πρώτο σου μισθό, που δεν ξεχνάς ποτέ!

Όταν όμως σταθείς στα πόδια σου και έρθουν νέες προτάσεις που είτε κυνήγησες,

είτε προέκυψαν, εκεί είναι που πρέπει να πάρεις τη σωστή απόφαση, για να ανοίξει το μονοπάτι της δικής σου καριέρας από επιλογή. Με τις συνθήκες διαρκώς να αλλάζουν και τα νέα δεδομένα στο τραπέζι: πανδημία, τηλεργασία, μειωμένα ωράρια, αναστολή εργασίας και άλλα τόσα, είναι φυσικό να νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον, πόσο μάλλον όταν ανήκεις και σε μία ομάδα με ήδη αυξημένα tasks, αν πχ είσαι μαμά και θέλεις να παραμένεις και εργαζόμενη, ή αν είσαι φοιτητής και θέλεις να εργάζεσαι για να χτίσεις το όνειρό σου. Τότε είναι σημαντικό πρώτα απ’ όλα να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου, να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και σε ευχαριστεί!

Α! και να μην κάνεις εκπτώσεις στα «θέλω» και στα «χρειάζομαι» που έχεις!

Θέλεις για παράδειγμα ευέλικτο ωράριο, σταθερό μισθό, bonus παραγωγικότητας, ιδιωτική ασφάλιση, σύμβαση αορίστου χρόνου, δυνατότητα τηλεργασίας, και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που σου παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης; Τότε ψάξτο και διεκδίκησέ το! Για να σε βοηθήσω θα σου δείξω μια τέτοια ευκαιρία που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω!

Πώς θα κάνεις αίτηση για τη θέση του θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων της WATT+VOLT

Κάνε κλικ εδώ για τη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων της WATT+VOLT που έχει όσα θέλεις και θα έχεις και παροχή ειδικού προνομιακού τιμολογίου υπαλλήλων WATT+VOLT για ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο.

Εγώ στα είπα! Τώρα ήρθε η ώρα για τη δική σου απόφαση ζωής!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα ή μια ευκαιρία καριέρας; Εσύ αποφασίζεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσύ,esy