Τα πιο iconic νυφικά που φόρεσαν οι celebrities την τελευταία δεκαετία και έδειχναν εκθαμβωτικές

17:38 16/5/2021 - Πηγή: iPop

Τα πιο φημισμένα νυφικά συχνά τείνουν να αντικατοπτρίζουν την ιστορία, από το μεταπολεμικό νυφικό της βασίλισσας Ελισάβετ που κατασκευάστηκε με ύφασμα που αγοράστηκε με κάρτες σιτηρεσίου μέχρι και σήμερα που η μόδα έχει εξελιχθεί και οι οίκοι σχεδιάζουν κάθε χρόνο και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό από τον προηγούμενο. Τα τελευταία χρόνια, νύφες όπως η Hailey Bieber και η Zoe Kravitz έχουν θολώσει τις γραμμές ανάμεσα στη μοντέρνα εμφάνιση

πασαρέλας και τις σύγχρονες νυφικές επιλογές. Τα πιο iconic νυφικά που φόρεσαν οι celebrities την τελευταία δεκαετία είναι τουλάχιστον μαγευτικά!

Τα πιο iconic νυφικά που φόρεσαν οι celebritiesPriyanka Chopra

Η Priyanka Chopra παντρεύτηκε τον Nick Jonas σε μια γιορτή διάρκειας μιας εβδομάδας στη Βομβάη, τον Δεκέμβριο του 2018. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των εορτασμών, η Chopra απολάμβανε πολλές αλλαγές στο ντύσιμο, με την πιο αξιοσημείωτη στιγμή μόδας να είναι το προσαρμοσμένο φόρεμα Ralph Lauren που φορούσε στη χριστιανική τελετή. Διαθέτοντας πληθώρα από μαργαριτάρια, κρυστάλλινα σφαιρίδια και διακοσμητικό κρυστάλλινο Swarovski, το πολυτελές φόρεμα ήταν το αποτέλεσμα 1.826 ωρών εργασίας.

Hailey Bieber View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Hailey Baldwin παντρεύτηκε τον Justin Bieber σε μια πολυαναμενόμενη τελετή που πραγματοποιήθηκε για αρκετές ημέρες τον Σεπτέμβριο του 2019. Το ζευγάρι επέλεξε το Montage Palmetto Bluff, που βρίσκεται 15 μίλια βόρεια της Savannah, για τους εορτασμούς. Η Hailey Bieber επέλεξε τέσσερα φορέματα: ένα λευκό μίνι φόρεμα της Vivienne Westwood για το δείπνο της πρόβας, ένα φόρεμα από τον Virgil Abloh για το Off-White, συμπεριλαμβανομένου ενός πέπλου κεντημένου με τη φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» , ένα φόρεμα Ralph & Russo halterneck για τη ρεσεψιόν και πριν τελειώσει το βράδυ με ένα φόρεμα Vera Wang.

Kate Middleton View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Η Kate Middleton παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα William στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 29 Απριλίου 2011 και έγιναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Kate Middleton φορούσε φόρεμα από ελεφαντόδοντο και λευκό σατέν, με μακριά μανίκια και μπούστο καλυμμένο με δαντέλα ραπτικής από την δημιουργική σκηνοθέτη Alexander McQueen, Sarah Burton. Το φόρεμα συμπληρωνόταν με πέπλο από στρώματα από τούλι, ελεφαντόδοντο και το Cartier Halo Tiara, το οποίο δανείστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Zoe KravitzPHOTOGRAPH: MARK SELIGER

Η Zoe Kravitz παντρεύτηκε τον Karl Glussman στις 29 Ιουνίου 2019 στο παλιό αρχοντικό του Lenny Kravitz. Οι επισκέπτες περιελάμβαναν τους συμπατριώτες του ηθοποιού Big Little Lies, Alicia Keys και Eddie Redmayne. H Kravitz επέλεξε την Alexander Wang για δύο ξεχωριστές δημιουργίες. Το πρώτο είναι ένα σε στυλ σταγόνας-μέσης με προσαρμοσμένο μπούστο και φούστα από τούλι με αξεσουάρ κορδέλα. Αργότερα, η Kravitz άλλαξε σε κορσέ και φούστα με χαμηλό ύψος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Τα πιο iconic νυφικά που φόρεσαν οι celebrities την τελευταία δεκαετία και έδειχναν εκθαμβωτικές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα