Meghan Markle: Η επιστολή που έγραψε και εξηγεί τη σημασία της φιλανθρωπίας ως μέλλουσα μητέρα

19:01 16/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, γιόρτασαν την Ημέρα της Μητέρας στις ΗΠΑ κάνοντας μια δωρεά για να βοηθήσουν τις μειονεκτούσες μητέρες στο νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια. Η επιστολή της Meghan Markle για τη σημασία της φιλανθρωπίας είναι κάτι που αξίζει να διαβάσεις!

Η επιστολή
της Meghan Markle για τη σημασία της φιλανθρωπίας

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχε κάνει μια δωρεά μέσω του Archewell στη φιλανθρωπική οργάνωση που εδρεύει στο Λος Άντζελες, η οποία παρέχει στέγαση, υποστήριξη και άλλους πόρους για τις μητέρες και τα παιδιά τους που βιώνουν έλλειψη στέγης. Η κίνησή τους αποκαλύφθηκε μέσω του λογαριασμού Instagram του οργανισμού Harvest Home. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραφε χαρακτηριστικά:

Καλή Ημέρα της Μητέρας σήμερα και κάθε μέρα σε όλες τις μητέρες εκεί έξω. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή αγάπη σας, την ακούραστη ενέργεια σας και για την εμφάνιση και το ότι είστε « αρκετές ». Σας βλέπουμε και σας αγαπάμε. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την υποστήριξη των Archewell Foundation, του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και της εταιρείας Procter & Gamble, που δωρίζουν πάνες, είδη καθαρισμού και άλλα απαραίτητα αντικείμενα για να διασφαλίσουν ότι γιορτάζονται οι μητέρες και τα μωρά στο Harvest Home όλο το χρόνο.

Η ανάρτηση περιλάμβανε επίσης δύο εικόνες. Η πρώτη ήταν μια απλή κάρτα που ανακοίνωσε τη δωρεά, ενώ η δεύτερη περιείχε ένα απόσπασμα από την επιστολή που έγραψε η Meghan Markle στο Harvest Home LA, στην οποία έγραψε:

Ως μητέρα και μέλλουσα μητέρα, εκτιμώ βαθιά τη σημασία της κοινοτικής υποστήριξης, των ασφαλών και προσβάσιμων πόρων εγκυμοσύνης και της αξιόπιστης καθοδήγησης σε ένα περιβάλλον ανατροφής. Αυτά τα συστατικά είναι απαραίτητα όχι μόνο για τη σωματική μας υγεία, αλλά και για την ψυχική μας ευεξία. και σας συγχαίρω για την καθοδήγηση μιας συμπονετικής κοινότητας που ζει αυτές τις αξίες.
Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για τις γυναίκες και τις μητέρες που απομακρύνονται για αλλού, χωρίς δική τους ευθύνη. Όταν εξετάζουμε πόσο ευάλωτη αισθάνεται κάθε μητέρα κατά την εύθραυστη περίοδο της εγκυμοσύνης, αποκτάμε προοπτική για το πόσο ιδιαίτερα δύσκολο μπορεί να είναι για τις έγκυες έγχρωμες γυναίκες και για εκείνες που προέρχονται από μειωμένους πόρους και ευάλωτες κοινότητες. Ελπίζω να αποδεχτείτε μια προσφορά υποστήριξης για να βοηθήσετε στην περαιτέρω ανάδειξη των κατοίκων της Harvest Home

View this post on Instagram

A post shared by Harvest Home (@harvesthomela)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Meghan Markle: Η επιστολή που έγραψε και εξηγεί τη σημασία της φιλανθρωπίας ως μέλλουσα μητέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα