Δουλειά από το σπίτι ή από κοντά; Ξέρεις τι ταιριάζει στον δικό σου χαρακτήρα;

19:02 16/5/2021 - Πηγή: iPop

Έχοντας κάνει πράξη και τα δύο κατά καιρούς λόγω των συγκυριών, τελικά προτιμάς τη δουλειά από το σπίτι ή από κοντά; Και τι σου ταιριάζει περισσότερο;

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις από το σπίτι από το να δουλεύεις στο γραφείο παρέα με τους συναδέλφους σου. Από τη μία στο σπίτι έχεις τη δική σου άνεση, κοιμάσαι και λίγο παραπάνω, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι και τόσο περιποιημένος, αν δεν μιλήσετε με κάμερα και νιώθεις ίσως και λίγο πιο άνετα που είσαι στον δικό σου χώρο. Βέβαια, ακόμα και αυτό κάποια στιγμή το βαριέσαι, έτσι δεν είναι;

Θες να δεις τους συναδέλφους, να πιείτε μαζί έναν καφέ, να σχολιάσετε, ε και να δουλέψετε, γιατί ειδικά αν μένεις μόνος σου η δουλειά από το σπίτι κάποια στιγμή είναι βαρετή και κουραστική.

Δουλεύεις απ’ το σπίτι; Τα 3 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις αν θες να επιβιώσεις

Pexels

Από την άλλη, το να δουλεύεις από κοντά έχει και τα καλά και τα κακά του. Τα αρνητικά είναι ότι πρέπει να ξυπνήσεις πιο νωρίς, να ετοιμαστείς, να υποστείς την κίνηση στους δρόμους, να ψάχνεις να παρκάρεις, για να φτάσεις επιτέλους στη δουλειά σου. Αν, μάλιστα, δουλεύεις και σ’ ένα τοξικό περιβάλλον ή σ’ έναν χώρο που δεν σε ευχαριστεί, τότε η εργασία γίνεται όλο και πιο δύσκολη και ανυπόφορη.

Όμως, φυσικά έχει και τα καλά του το να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να μην δουλεύεις από το σπίτι, αφού πέρα από το γεγονός ότι συνήθως είσαι πιο παραγωγικός στο γραφείο, βλέπεις τους συναδέλφους σου και αν τους συμπαθείς, τότε έχεις πολλά να κερδίσεις από αυτό. Η δουλειά είναι πολύ πιο αποτελεσματική όταν γίνεται από κοντά και είστε όλοι μαζί κι όσο κι αν αγαπάς το σπίτι σου, ξέρεις πως όλα είναι διαφορετικά στο γραφείο.

Pxhere

Όμως, άσχετα με το τι σου αρέσει, ξέρεις τι σου ταιριάζει και περισσότερο; Ένα τεστ με 8 μόλις ερωτήσεις θα σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις.

Για να δούμε τι σου ταιριάζει περισσότερο… Δουλειά από το σπίτι ή από κοντά;

10 σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι εργασιομανής και εθισμένος στη δουλειά σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δουλειά από το σπίτι ή από κοντά; Ξέρεις τι ταιριάζει στον δικό σου χαρακτήρα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα