Ειρήνη Καζαριάν και Ίαν Στρατής έχουν σχέση! (Photos)

15:34 24/7/2019 - Πηγή: iPop

Όλο και φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι Ειρήνη Καζαριάν και Ίαν Στρατής έχουν σχέση. Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Η Ειρήνη Καζαριάν όταν κλήθηκε πρόσφατα ν’ απαντήσει για τη φημολογούμενη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή, την διέψευσε, λέγοντας πως έχουν φιλικές σχέσεις.

«Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική», δήλωσε συγκεκριμένα στην εφημερίδα Espresso, όμως, οι φωτογραφίες από πρόσφατη

έξοδό τους άλλα μαρτυρούν…

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του GNTM διασκέδασε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, εκεί όπου εμφανίζεται και ο Ίαν Στρατής. Μόλις τελείωσε το πρόγραμμά του, ο Ίαν πήγε να καθίσει μαζί της και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Gossip TV μόνο φιλικές δεν είναι…

Η έξοδός τους συζητήθηκε αρκετά, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ, με φιλιά και αγκαλιές.

Καθόντουσαν οι δυο τους σ’ ένα τραπέζι, μιλούν, γελούσαν και φαινόταν να έχουν χημεία μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά, Ειρήνη Καζαριάν και Ίαν Στρατής δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν και λόγο να το κάνουν, ειδικά αν περνούν μια πρώτη φάση μεταξύ τους που το τελευταίο που τους νοιάζει είναι να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

Πάντα στην αρχή μιας σχέσης, ο καθένας θέλει ν’ απολαύσει το ταίρι του, να δει πού πηγαίνει η σχέση και μετά να σκεφτεί εάν θέλει να το παραδεχτεί δημοσίως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «YouWeekly», η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινής παρέας και είναι πολύ «φρέσκια».

Εμείς τους ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένοι μαζί, ν’ απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις μόνο εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι!

Το άρθρο Ειρήνη Καζαριάν και Ίαν Στρατής έχουν σχέση! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
ian stratis porn
Τυχαία Θέματα