Μεγαλοψυχία τσίπρα: θα δει όποιον αρχηγό το ζητήσει

17:00 18/6/2019 - Πηγή: Fimotro

Ο Α. Τσίπρας, σύμφωνα με διαρροή από το Μαξίμου, θα ενημερώσει για τις εξελίξεις με την Τουρκία όποιον πολιτικό αρχηγό του το ζητήσει. Αυτό τουλάχιστον διαρρέουν από τα υπόγεια του Μαξίμου.

Σύμφωνα με τους ακόμη λίγες ημέρες ενοίκους του Μαξίμου, “είναι αυτονόητη η διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει περί των εξελίξεων εξαιτίας της τουρκικής προκλητικότητας όποιον πολιτικό αρχηγό το επιθυμεί και ζητήσει να ενημερωθεί. Ωστόσο

δεν προβλέπεται διαδικασία προκαθορισμένου κύκλου κατ’ ιδίαν επαφών”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο, διαψεύδουν δημοσιεύματα που υπονοούν μεταβολή στάσης του πρωθυπουργού μετά την κριτική που του ασκήθηκε για την έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ και επισημαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι στη διάθεση των πολιτικών αρχηγών για ενημέρωση πολλώ δε μάλλον που πρόκειται για εθνικό θέμα.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει η ενημέρωση κυβερνητικών πηγών αμέσως μετά το ΚΥΣΕΑ, σύμφωνα με την οποία ο ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος «αφότου επιστρέψει από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κομμάτων και θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα