Ξεραμένα χείλη; Σου βρήκαμε το τέλειο scrub

16:09 24/2/2016 - Πηγή: iPop

Τους χειμερινούς μήνες υποφέρεις. Έχεις ξεραμένα χείλη τα οποία πονούν και σαφώς φαίνονται τελείως αντιαισθητικά. Καλά μην τα βάψεις και μαύρα είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους, όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά ακόμα και στους άνδρες.

Ποια είναι, όμως, η λύση για τα ξεραμένα χείλη; Η περιποίηση. Και εμείς ξέρουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να επαναφέρεις την απαλότητα είναι να κάνεις ένα τελείως φυσικό scrub.

Τι θα χρειαστείς για το scrub που θα σε βοηθήσει να
απαλλαγείς από τα ξεραμένα χείλη;ΜέλιΛίγο βαζελίνηΖάχαρη καστανήΠώς θα το κάνεις;Ανέμειξε τα τρία υλικά μέσα σ΄ένα μπολάκι και στη συνέχεια τοποθέτησε το μείγμα στα χείλη σου.Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να δεις πως οι μικρές πέτσες που είχες φεύγουν.Ξέπλυνε καλά τα χείλη σου και σκούπισε τα με ένα βαμβακερό πανί κάνοντας ταμποναριστές- απαλές κινήσεις.Πέρασε τα χείλη σου με ροδόνερο και άσε τα να το απορροφήσουν.Σημείωση!

Θα παρατηρήσεις πως με την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις την όψη των χειλιών να βελτιώνεται. Για να διατηρήσεις, όμως, το αποτέλεσμα καλό θα ήταν να επαναλαμβάνεις την διαδικασία κάθε τρεις ημέρες. Μέσα σε τρεις εφαρμογές θα έχεις ξανά τα απαλά χείλη τα οποία λατρεύεις.

The post Ξεραμένα χείλη; Σου βρήκαμε το τέλειο scrub appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα