Είναι το φόρεμα της Margot Robbie ένα από τα πιο συγκλονιστικά που έχουμε θαυμάσει ποτέ σε κόκκινο χαλί; – Το κατακόκκινο άμορφο cape dress με τη μοναδική λεπτομέρεια που έκλεψε την παράσταση

12:45 14/1/2023 - Πηγή: iPop

Η Margot Robbie είναι από τις γυναίκες που φαίνεται να απολαμβάνουν τη μόδα και υποστηρίζει ό,τι και αν φοράει. Η Αυστραλή ηθοποιός, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως Barbie στην ομώνυμη ταινία της Greta Gerwig αργότερα αυτή τη χρονιά, πειραματίζεται αρκετά τελευταία όσον αφορά το στυλ της στο κόκκινο χαλί – και μας αρέσει να γινόμαστε μάρτυρες αυτής της αλλαγής.

Δες την Margot Robbie να μεταμορφώνεται σε Barbie

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας

Η ίδια υπήρξε ambassador της Chanel για αρκετά χρόνια και συνήθιζε να φοράει δημιουργίες του οίκου σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, κάτι που φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά, αφού μάλλον το συμβόλαιο που είχε με τον οίκο την έχει αποδεσμεύσει, επιτρέποντάς της να πειραματιστεί και με άλλους σχεδιαστές.

Το συγκλονιστικό φόρεμα της Margot Robbie που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Babylon» στο Ηνωμένο Βασίλειο το βράδυ της Πέμπτης 12/01, η 32χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα άμορφο, με ανοιχτή την πλάτη φόρεμα Valentino και κατάφερε να το κάνει να δείχνει άψογο επάνω της.

Το έντονο κόκκινο φόρεμα με ψηλό λαιμό προήλθε κατευθείαν από τη συλλογή «Unboxing» του οίκου μόδας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Η Margot συνδύασε το look με έναν ακατάστατο χαμηλό κότσο και ασορτί κόκκινο κραγιόν, καθώς πόζαρε δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της Brad Pitt στο κόκκινο χαλί.

View this post on Instagram

A post shared by POPSUGAR UK (@popsugaruk)

Το look έρχεται σε μια έντονη αντίθεση από την προηγούμενη εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού η σταρ έφτασε στην τελετή του Λος Άντζελες την Τρίτη 10/01 φορώντας ένα παστέλ ροζ φόρεμα Chanel. Σχεδιασμένο από την Kate Young, το ρομαντικό κομμάτι της σχεδιάστριας ήταν ένα αριστούργημα από μόνο του, καταλαμβάνοντας 750 ώρες εργασίας και ενσωματώνοντας 30.000 στοιχεία κεντήματος, όπως πούλιες, χάντρες και φτερά.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieess)

Η Robbie υποδύεται την εκκολαπτόμενη ηθοποιό Nellie LaRoy στην ταινία Babylon, η οποία διαδραματίζεται στο Hollywood της δεκαετίας του 1920, καθώς η βιομηχανία του κινηματογράφου μεταβαίνει από τις βωβές ταινίες στις ομιλούμενες.

Ταινία Amsterdam ή αλλιώς όταν το μισό Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί σε μια ταινιάρα

Στην ταινία, μαζί με τον Brad Pitt, πρωταγωνιστεί ακόμη με τους ηθοποιούς Tobey Maguire, Olivia Wilde, Jean Smart, Jeff Garlin, Max Minghella, Lukas Haas, Samara Weaving, Eric Roberts και άλλους.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο WSJ. Magazine, η ηθοποιός σχολίασε την εξαντλητική δουλειά που έγινε για τις ανάγκες της ταινίας, λέγοντας στο δημοσίευμα: «Ποτέ δεν έχω δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή μου. Ήμουν ένα ράκος μετά το τέλος αυτής της δουλειάς».

View this post on Instagram

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

Τον Νοέμβριο, ο Roberts— ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του χαρακτήρα της Robbie στην ταινία — επαίνεσε την ερμηνεία της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Hollywood Reporter, δηλώνοντας ότι η ταινία πιθανότατα θα της φέρει ένα Όσκαρ.

«Δίνει την πιο απίστευτη ερμηνεία στο Babylon που έχω δει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι το φόρεμα της Margot Robbie ένα από τα πιο συγκλονιστικά που έχουμε θαυμάσει ποτέ σε κόκκινο χαλί; – Το κατακόκκινο άμορφο cape dress με τη μοναδική λεπτομέρεια που έκλεψε την παράσταση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Margot Robbie,