Αυτό είναι το πρώτο -έμμεσο- σχόλιο της Kate Middleton για τα απομνημονεύματα του Harry!

18:50 13/1/2023 - Πηγή: iPop

Mε το ενδιαφέρον όλων των φανς της βασιλικής οικογένειας να είναι αυτές τις μέρες στραμμένο στην κυκλοφορία του Spare, αυτό είναι το πρώτο -πολύ έμμεσο- σχόλιο της Kate Middleton για τα απομνημονεύματα του Harry.

Στο βιβλίο του, ο Harry μιλάει εκτενώς για τις συνεδρίες του στην ψυχοθεραπεία, ενώ χρησιμοποιεί ψυχοθεραπευτικούς όρους όπως «τραύμα» και PTSI (Post Traumatic Stress Injury).

Τώρα, η Kate Middleton,

χωρίς να σχολιάζει άμεσα το βιβλίο, υποστήριξε πως η ψυχοθεραπεία δεν είναι για όλους, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχουν κι άλλα είδη θεραπείας.

Όλα αυτά σε μια συνάντηση που είχε με νέους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Open Door, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε θεραπευτική υποστήριξη με βάση τις τέχνες.

William και Kate πέρασαν χρόνο με τους εθελοντές, τους μέντορες και το προσωπικό του Open Door και ενημερώθηκαν για τα προοδευτικά θεραπευτικά μοντέλα βασισμένα στις τέχνες που έχουν αναπτυχθεί για να βοηθούν νέους να αντιμετωπίσουν προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως το άγχος και η κατάθλιψη.

Στη συζήτηση με νέους του Open Door, η Kate Middleton έκανε το σχόλιο, το οποίο τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης εξέλαβαν ως μια έμμεση απάντηση στον Πρίγκιπα Harry.

«Βοήθησε η παραγωγή μουσικής και η συμμετοχή σε αυτά τα εργαστήρια; Βοήθησε στην προσωπική σας ζωή;», ρώτησε η Kate, με έναν νέο να της απαντά πως η χρήση της μουσικής ως εργαλείο τον βοήθησε να εκφράσει τα συναισθήματά του. «Το να παράγεις μουσική και να βγάζεις αυτά που νιώθεις είναι καλύτερο από το να τα λες σε μια κλινική ατμόσφαιρα».

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, η Kate σχολίασε: «Οι ψυχοθεραπείες δεν λειτουργούν για κάποιους ανθρώπους, δεν είναι για όλους. Είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει μια ποικιλία από θεραπείες».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό είναι το πρώτο -έμμεσο- σχόλιο της Kate Middleton για τα απομνημονεύματα του Harry! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, -έμμεσο-, Kate Middleton, Harry,afto, -emmeso-, Kate Middleton, Harry