Το σύνδρομο του τυχερού κοριτσιού: Πώς θα κάνεις τη viral TikTok τεχνική του Μanifestation;

20:41 13/1/2023 - Πηγή: iPop

Σήμερα θα σου μιλήσω για μια ακόμα τεχνική του manifestation που επίσης έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Υπάρχουν άπειρες μέθοδοι να προσελκύσεις κοντά σου ό,τι θες και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Την τεχνική αυτήν την πιστεύω και δεν θα πάψω ποτέ να μιλάω για αυτήν. Και αν δεν πιστεύεις εμένα, πίστεψε τον Νικολά Τέσλα και όλους τους άλλους που την πίστεψαν πριν από εμάς. Δεν χρειάζεσαι κρυστάλλους, μαντζούνια, νούμερα, ημερομηνίες. Χρειάζεσαι μόνο ένα πράγμα που είναι εντελώς δωρεάν και το έχουμε όλοι.

Παρακαλούνται πολύ, όσοι δεν
πιστεύουν να βγουν από το άρθρο

Σκεπτικιστές, ρεαλιστές, άνθρωποι που θέλετε αποδείξεις και νούμερα χειροπιαστά, δεν έχετε καμία δουλειά σε ένα άρθρο που μιλάει για κάτι που πρέπει να πιστέψεις χωρίς να το δεις. Δε σε κρίνω, τουναντίον, μου αρέσει πολύ ο ορθολογισμός σου και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα.

Από την άλλη είμαστε όλοι εμείς που πιστεύουμε και ξεκινάμε δράση χωρίς να έχουμε αποδείξεις στην αρχή σκεφτόμαστε με άλλον τρόπο. Διαφέρουμε λοιπόν στο πώς βλέπουμε τα πράγματα και αυτό είναι πολύ οκ!

Αν θες να ξεκινήσεις σήμερα Manifestation, αυτό το ημερολόγιο είναι για σένα!Τεχνική του manifestation με εγγυημένα αποτελέσματα

Το #luckygirlsyndrome. Να λες και να το πιστεύεις ότι είσαι ένας τυχερός άνθρωπος. Πες το και πίστεψέ το ότι έχεις τύχη και η τύχη θα έρθει προς τα εσένα. Δεν θα με ακούσεις ποτέ να πω στην ερώτηση: «Τι κάνεις» κάτι του τύπου: «Ε, καλά, την παλεύω» «Λέω ότι είμαι καλά» (καλά αυτό ειδικά όταν το ακούω δεν έχω χειρότερο, κλείνω τη συζήτηση αμέσως) , «Είμαι τόσο άτυχη», «Τι γκαντεμιά».

TWENTY20

Δεν τα λέω αυτά και παρόμοια με αυτά ποτέ και σχεδόν ποτέ δεν τα σκέφτομαι. Προφανώς, όταν χαλάσει το αυτοκίνητό μου, πάθω λάστιχο, δεν προλάβω να πάω κάπου στην ώρα μου, μου τύχει κάτι που είναι απρόβλεπτο αρνητικό θα στεναχωρηθώ, αλλά δεν θα μιλήσω αρνητικά.

Συνήθως όταν κάτι γίνεται όπως δεν το θέλω, έρχεται κάτι καλύτερο, αν έχω την υπομονή και το ανοιχτό μυαλό να δω την ευκαιρία πάνω σε αυτό. Πάντα υπάρχει κάτι που φορά τα ρούχα της ευκαιρίας αν έχεις ανοιχτό μυαλό να δεις ότι αυτή ήταν μια ευκαιρία. Αλλιώς πάντα θα κλαις την τύχη σου.

Αν πεις είμαι: «Ένας τυχερός άνθρωπος και προσελκύω υπέροχα πράγματα» αυτά θα έρθουν. Αρκεί να το ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. Και αν σήμερα δεν μπορείς με τίποτα να το πιστέψεις, απλώς κάντο για ένα μήνα για δοκιμή. Και αν δεν γίνει τίποτα απλώς θα έχεις χάσει ένα μήνα. Όμως θέλει συνέπεια και θέλει να το πιστεύεις.

«Άντε βρε, σε καλό να μας βγει»

Στη δική μας κουλτούρα σπάνια μιλάμε για καλά πράγματα που μπορεί να μας συμβούν. Κρύβουμε εγκυμοσύνες, επιτεύγματα, αγορές, ταξίδια, σχέσεις. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε με νύχια και με δόντια ό,τι καλό μπορεί να έρθει στη ζωή μας.

«Θα σε ματιάσουν»! «Μην μιλάς για τα καλά που σου συμβαίνουν, ο κόσμος ζηλεύει». Γελάς με όλη σου την καρδιά γιατί κάτι ευχάριστο άκουσες ή κάποιο αστείο ή κάτι που κίνησε το συναίσθημά σου και αμέσως σταματάς τα γέλια και λες «Σε καλό να μας βγει». Σάμπως και υπάρχει κόφτης χαράς και στον καθένα μας πιστώνεται λίγη χαρά και μετά τον περιμένουν δάκρυα.

Δεισιδαιμονίες μιας άλλης εποχής κατάλοιπα της τουρκοκρατίας της γενιάς που φεύγει σιγά σιγά από αυτόν το κόσμο και μεγαλώσαμε με εκείνους. Οι παππούδες μας που γεννήθηκαν στις αρχές του προηγούμενου αιώνα είναι φυσικό να πιστεύουν σε όλα αυτά εμείς όμως τι δικαιολογία έχουμε;

Είναι άλλο το Flex, που λένε και τα πιτσιρίκια στο TikTok, δεν χρειάζεται να κάνεις επίδειξη, αλλά όχι και αυτό το άλλο άκρο που έχουμε γαλουχηθεί.

Πάντα περιμένω να μου συμβούν υπέροχα πράγματα, και έτσι συμβαίνει

Το manifestation πιάνει!

Είναι μια τεχνική που έχω ξαναγράψει πάρα πολλές φορές. Στο λέω με τόση σιγουριά γιατί έχει πιάσει σε μένα πολλές φορές και τα αποτελέσματά του τα έχω γράψει στο manifestation bullet journal, του πρώτου manifestation ημερολογίου που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Παράλληλα έχω εξηγήσει τη βασική μέθοδο του scripting, αλλά και άλλες όπως την pillow manifestation, και αυτό τον πανεύκολο τρόπο να κάνεις manifestation χωρίς τετράδια.

Αν θες να δοκιμάσεις, μπορείς και εσύ!

Manifestation Bullet Journal: Το ημερολόγιο που θα σε βοηθήσει να λες σε ένα χρόνο «Το 2023 τα Κατάφερα»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το σύνδρομο του τυχερού κοριτσιού: Πώς θα κάνεις τη viral TikTok τεχνική του Μanifestation; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα