5 λόγοι για να τιμήσεις την ηπειρωτική Ελλάδα φέτος το Καλοκαίρι!

20:46 26/6/2020 - Πηγή: iPop

Εσύ πού θα ταξιδέψεις και φέτος το Καλοκαίρι; Έχεις καταλήξει; Γιατί ίσως να ψάχνεις ποιο νησί σου ταιριάζει, όμως μην ξεχνάς πως και η ηπειρωτική Ελλάδα το Καλοκαίρι είναι υπέροχη! 

Καλοκαίρι δεν είναι μόνο να πηγαίνεις σε νησί. Υπάρχουν αμέτρητοι καλοκαιρινοί προορισμοί και στην ηπειρωτική Ελλάδα που θα σε μαγέψουν

και που θα σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι όντως σε νησί. Και πού ξέρεις… Μπορεί τελικά να τη λατρέψεις περισσότερο κι από νησί.

Γιατί να ταξιδέψεις στην ηπειρωτική Ελλάδα το Καλοκαίρι;

Έχει λιγότερο κόσμο, λιγότερους τουρίστες 

Πες την αλήθεια… Πόσο εκνευρίζεσαι με τον συνωστισμό στις παραλίες και τα μπαράκια το Καλοκαίρι; Εντάξει, είπαμε να έχει και λίγο κόσμο, αλλά στα νησιά -ειδικά τον Αύγουστο- γίνεται κυριολεκτικά χαμός. Ο ένας πάνω στον άλλο σε σημείο που δεν απολαμβάνεις καν το ποτό σου που έχεις ήδη πληρώσει. Και φυσικά δεν έχεις πάντα τη δυνατότητα να πάρεις άδεια και να πας διακοπές στις αρχές του Καλοκαιριού ή κάποιες φορές δεν το θες ούτε εσύ. Για να μην συναντήσεις, λοιπόν, τόσο πολύ κόσμο, η λύση είναι ηπειρωτική Ελλάδα και δε θα το μετανιώσεις!

Αν όμως επιμένεις ακόμα στα νησιά σου έχουμε 15+1 νησιά χωρίς πολύ κόσμο για low profile διακοπές! 

Έχει υπέροχα μέρη να ανακαλύψεις 

Επειδή δεν είναι νησί δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσεις και καλά. Η Ελλάδα έχει υπέροχα μέρη να ανακαλύψεις χωρίς να χρειαστεί να πάρεις το πλοίο για να τα επισκεφτείς. Πάργα, Μάνη, Πόρτο Χέλι, Χαλκιδική, Κορώνη και Μονεμβασιά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις!

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα