Δροσάκη – Μπουρδούμης: To όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

12:24 12/7/2020 - Πηγή: iPop

Δροσάκη – Μπουρδούμης: το όνομα του παιδιού δόθηκε στη δημοσιότητα πριν ακόμα γεννηθεί. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη είναι ένα ζευγάρι που είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει μία ήρεμη περίοδο στη ζωή του. 

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Το όνομα του παιδιού

Πριν ακόμα γίνουν γονείς το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη ανακοίνωσαν το όνομα που θα δώσουν στον πρωτότοκο γιο τους είναι Τάσος για να τιμήσουν τον πατέρα του Αλέξανδρου. Δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα για τη βάφτιση του παιδιού αλλά αναμένουμε

να κρατήσουν και τότε το ίδιο χαμηλό προφίλ όπως τότε με το γάμο!

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Πότε παντρεύτηκαν

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν ένα αγοράκι, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 25 άτομα. Την ημέρα των ερωτευμένων είχε επιλέξει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για να της κάνει την πρόταση γάμου και εμείς το θεωρούμε τουλάχιστον ρομαντικό.

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Που παντρεύτηκαν

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας  στα Βραχνέικα μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, με μεγάλη μυστικότητα με τον κουμπάρο τους, επίσης ηθοποιό, Άγγελο Μπούρα. Ο τελευταίος, όμως, καθώς και η κουμπάρα και δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη είχαν προδώσει το γεγονός και είχαν αποκαλύψει στο Instagram τον γάμο του ζευγαριού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζει την έγκυο Λένα Δροσάκη με το μπικίνι της!

Το άρθρο Δροσάκη – Μπουρδούμης: To όνομα που θα δώσουν στο γιο τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα