Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/7/2020)

09:34 12/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (12/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/7/2020), κάποια θεματάκια που μπορεί να αφορούν, είτε

το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε την οικογενειακή σας ζωή και το σπίτι, παρέρχονται τις ημέρες αυτές, και έτσι θα αισθανθείτε το άγχος να σας εγκαταλείπει σταδιακά. Κάποιο πρόσωπο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα σας παρακινήσει να ασχοληθείτε με μία νέα δραστηριότητα, θα σας βάλει σε κύκλους φίλων που δεν γνωρίζατε, θα σας ανοίξει πόρτες, δίνοντάς σας την πρόσβαση σε τομείς που ουδέποτε άλλοτε είχατε την ευκαιρία να ανακαλύψετε.

Ταύρος

Τα στηρίγματά σας, είναι οι άνθρωποι που πάντοτε όταν τους χρειαστήκατε ήταν δίπλα σας. Σήμερα πηγαίνετε κοντά τους και δείξτε τους πόσο νοιάζεστε γι αυτούς.  Αφιερώστε τους χρόνο μιλώντας τους, έστω με ένα τηλεφώνημα. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, ή τι σκέφτονται για σας. Ημέρα αγκαλιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή και η δική σας είναι φτιαγμένη για να χωράει εκείνους που το έχουν ανάγκη. Ένας έρωτας, όχι καθόλα συμβατικός, μπορεί να σας προκαλέσει με τρόπους ασυνήθιστους.

Δίδυμοι

Σε ένα κλίμα περισσότερης χαλαρότητας, ίσως σήμερα προς τέρψη να δαπανήσετε κάποια χρήματα για την ψυχαγωγία σας, ή σε είδη που δεν σας είναι και τόσο άμεσα απαραίτητα. Πιθανόν να σας έχουν έρθει ως έκτακτο επιμίσθιο και κάποια χρήματα που δεν τα υπολογίζατε και άρα θα έχετε την καταναλωτική αίσθηση τονισμένη. Προσέξτε λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σας. Επίσης τις ημέρες αυτές, μη δανείσετε και μη δανειστείτε. Λίγο αργότερα θα δυσκολευτείτε να καλύψετε την υποχρέωση.

Καρκίνος

Μια γλυκιά συναισθηματική χροιά θα έχει η μέρα σας σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται σε στιγμές που θα είστε αποκλειστικά με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε πόσα πράγματα μέσα σε ένα χρόνο, από πέρσι τέτοια εποχή μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει. Μπορεί η νοσταλγία να μετατράπηκε σε πικρία ή αδιαφορία για μερικούς ανθρώπους  που αγαπήσατε νοιαστήκατε ή αφιερωθήκατε, εάν τους έχετε όμως βγάλει πλέον από τη ζωή σας, θα δείτε τώρα πως ορθώς πράξατε. Εσείς προχωρήσατε, εκείνοι παρέμειναν στάσιμοι.

Λέων

Επαφές συζητήσεις αλλά και κάποιες διαπραγματεύσεις που σκέφτεστε να κάνετε την επόμενη εβδομάδα, αφήστε της από Δευτέρα. Σήμερα χαρείτε ότι σας προσφέρει η μέρα, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Κι αν νιώθετε την ενέργεια να σας περισσεύει, βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, διαλέξτε ένα σύντομο προορισμό, αλλάξτε παραστάσεις. Θα ανανεωθείτε ψυχολογικά, θα κατακλυστείτε από νέες ιδέες στόχους ή φιλοδοξίες και τη θέληση να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Παρθένος

Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων θα απασχολήσουν τη σκέψη σας σήμερα και εκείνο που θα επιθυμούσατε περισσότερο, είναι οι συζητήσεις πους σκέπτεστε να κάνετε με τους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους ή συνεργάζεστε,  είναι να υπάρχει μεταξύ σας ειλικρίνεια και να πείτε τις αλήθειες σας. Όσο και αν το έχετε όμως ανάγκη, μάλλον εάν το επιχειρήσετε δε θα σας δώσουν αυτή την ικανοποίηση. Μη μελαγχολείτε με τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων, που αγνοούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ζυγός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που ζούνε μακριά από τον τόπο διαμονής σας, ή που κατοικούν στο εξωτερικό. Ίσως να πρόκειται για επαφές σε επαγγελματική κατεύθυνση, ή μια συνεργασία σας, που δεν αποκλείεται να εμπεριέχει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση με οικονομικά οφέλη.  Γενικότερα επικοινωνιακά, οι άμεσες επαφές δεν θα είναι αποδοτικές, όπως θα είναι αυτές από απόσταση, μέσω e-mails ή μηνυμάτων. Από την άλλη εβδομάδα, τα πράγματα φτιάχνουν.

Σκορπιός

Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, όμως μια νέα γνωριμία που θα έχει μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας, ίσως να σας βάλει στη διαδικασία στο να σκεφτείτε κάτι τέτοιο.  Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται ένας παλιός σας φίλος, να επανέλθει στη ζωή σας, στο πρόσωπο ενός νέου συνεργάτη και επειδή τον εμπιστεύεστε, ίσως να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία δουλειά μαζί, που θα είναι σε δοκιμαστικό πλαίσιο, μιας και οι καιροί δεν επιτρέπουν ανοίγματα.

Τοξότης

Είναι εξαιρετική η ημέρα σήμερα, για να συναντήσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε και να περνάτε όμορφα. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Ίσως τώρα να ανακαλέσετε τη στάση σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που το προηγούμενο διάστημα οι σχέσεις είχαν διαταραχτεί αλλά εξακολουθούν να είναι σημαντικοί με την παρουσία τους στη ζωή σας. Δείτε το σαν ευκαιρία για να ρίξετε γέφυρες.

Αιγόκερως

Τις εκκρεμότητες που σας αγχώνουν θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε τις ημέρες που έρχονται και αυτή η σκέψη θα κυριαρχεί στη μέρα σας. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει καλύτερα στο αν διεκπεραιωθούν χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις, όμως σήμερα βγείτε για λίγο από την πρίζα και χαρίστε κάποιες χαλαρές στιγμές στον εαυτό και στη σκέψη σας. Άλλωστε η καινούργια εβδομάδα είναι μπροστά και οι υποχρεώσεις ούτως ή άλλως δεν τελειώνουν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/7/2020), προσπαθήστε σήμερα να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, αφού η ημέρα θα σας επιτρέψει, να έχετε ευχάριστες στιγμές, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως εάν είστε γονείς, οι επιλογή ενός σας παιδιού να σας προβληματίζει, ή να προβληματίζεστε με τη συμπεριφορά που κρατά απέναντί σας, ένας άνθρωπος που είχατε μέχρι τώρα συμπάθεια δείξει. Η εβδομάδα που έρχεται έχει πολύ δουλειά για σας, οπότε αφήστε τα πράγματα λίγο στην τύχη τους σήμερα και χαλαρώστε περισσότερο.

Ιχθείς

Υποστήριξη από ένα πρόσωπο θα πάρετε τις ημέρες αυτές, που μπορεί να είναι σε πρακτικό ηθικό ή οικονομικό επίπεδο. Το ζήτημα είναι να εκμεταλλευτείτε κάποιες καλές περιστάσεις που θα σας έρθουν, ώστε αν δρομολογήσετε την επίλυση ορισμένων εκκρεμοτήτων που το προηγούμενο διάστημα δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε. Δημιουργικοί σε ότι κι αν κάνετε σήμερα θα είστε, από μαστορέματα, άδειασμα χώρων από πράγματα που δεν χρειάζεστε, σε οτιδήποτε σας ανανεώνει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα