Τελικός J2US: Ήρθαν, έπαιξαν και… νίκησαν!

09:35 12/7/2020 - Πηγή: iPop

Ο τελικός του J2US έφτασε! Τρία ζευγάρια διαγωνίστηκαν επί ίσοις όροις, ερμηνεύοντας τρία τραγούδια. Ποιος αναδείχθηκε νικητής του J2US; 

Πέρα από τις τρεις εμφανίσεις του κάθε ζευγαριού που έφτασαν στον τελικό, είδαμε on stage και τα υπόλοιπα ζευγάρια που πέρασαν από τη σκηνή του show και αποχώρισαν, καθώς και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία άφησε για λίγο την καρέκλα του κριτή για να ανέβει για πρώτη φορά στο stage του J2US!

Όλα
όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό του J2US

Στην πρώτη τους εμφάνιση οι διαγωνιζόμενοι είχαν να επιλέξουν μία από τις προηγούμενες εμφανίσεις τους, την οποία έπρεπε και πάλι να ερμηνεύσουν, βελτιώνοντάς την όσο γίνεται περισσότερο.

Βγαίνοντας πρώτος στη σκηνή, ο Τρύφωνας Σαμαράς ερμήνευσε με τη Χαρά Βέρρα «Το άστρο της αυγής», συγκεντρώνοντας και αυτή τη φορά 32 βαθμούς, όπως και την πρώτη φορά που το είχαν τραγουδήσει, τότε που του έφευγε το μουστάκι του Τρύφωνα. Φυσικά και το μουστάκι έφυγε και αυτή τη φορά.

Το «Cry me a river» αποφάσισαν να τραγουδήσουν ξανά ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνυ Μεταξά, ενθουσιάζοντας και πάλι τους κριτές και συγκεντρώνοντας και πάλι 40 βαθμούς.

«Κάπου σ’ έχω ξαναδεί» αποφάσισαν να ερμηνεύσουν ξανά η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης, με βελτιωμένη διάθεση, συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς.

Δεύτερη εμφάνιση 

Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με ινδική διάθεση ερμήνευσε ο Τρύφωνας Σαμαράς το «Do you love me», έχοντας στο πλευρό του φυσικά τη Χαρά Βέρρα. Προσπάθησαν να φέρουν το Bollywood στη σκηνή του J2US, αλλά δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 32 βαθμούς.

Στη δεύτερη τους εμφάνιση ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνυ Μεταξά με το «Telephone» άφησαν και πάλι άφωνους τους κριτές, αφού τραγούδι και σκηνική παρουσία άξιζαν σίγουρα τους 40 βαθμούς που συγκέντρωσαν.

Την μεγάλη έκπληξη έκαναν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης, οι οποίοι τραγούδησαν το «Con te Partiro», δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους σ’ ένα κλασσικό κομμάτι. Το αποτέλεσμα; Καθηλωτικό! Εντυπωσίασαν τους κριτές και συγκέντρωσαν 40 βαθμούς!

Τρίτη και τελευταία εμφάνιση με κοινό τραγούδι 

Τα τρία ζευγάρια κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι, το «Κιβωτός», που σύμφωνα με τους κριτές δεν πήγαινε απόλυτα σε κανέναν. Ωστόσο, οι κριτές έπρεπε να συγκρίνουν τα τρία ζευγάρια μεταξύ τους, βαθμολογώντας τον Τρύφωνα με 29 βαθμούς, τον Τάσο με 40 και τη Βίκυ με 36 βαθμούς.

Από τις τρεις αυτές εμφανίσεις η βαθμολογία των κριτών διαμορφώθηκε ως εξής:

120 βαθμοί για τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνυ Μεταξά112 βαθμοί για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Κώστα Καραφώτη93 βαθμοί για τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Χαρά Βέρρα

Ωστόσο, το κοινό είναι αυτό που παίρνει την τελική απόφαση.

Ποιος αναδείχθηκε νικητής του J2US;

Στον τελικό αυτό έγιναν πολλά κι όλα τα ζευγάρια μας τράβηξαν την προσοχή, όμως ένας μόνο θα μπορούσε να νικήσει. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πρώτα ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα δεν τα κατάφεραν κι επομένως δύο ζευγάρια έμειναν, αναμένοντας την τελική απόφαση του κοινού σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Ποιο ζευγάρι κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο του J2US; 

Ο Τάσος Ξιαρχό κι η Κόνυ Μεταξά προσπάθησαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα και τα κατάφεραν, νίκησαν και βρέθηκαν στην κορυφή του J2US!

View this post on Instagram

Οι νικητές μας! Το βραβείο τους ανήκει δικαιωματικά. Συγχαρητήρια παιδιά @tasosxiarcho @kmetaxa @opentvgr #j2us #opentv

A post shared by Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) on Jul 11, 2020 at 4:20pm PDT

Είναι αναμφίβολα το ζευγάρι με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τάσος και Κόνυ κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αποδείξουν σε όλους μας ότι η πολλή δουλειά, η θέληση και η δημιουργικότητα μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά έναν καλλιτέχνη. Για την ακρίβεια δύο στην περίπτωση αυτή. Μας έχουν χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές, εντυπωσιάζοντας μεταξύ άλλων και τους κριτές. Κάθε φορά ήταν και καλύτεροι και επάξια αναδείχθηκαν νικητές του J2US!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τα best of των φιναλίστ του J2US που μας έμειναν αξέχαστα! (Videos)

Το άρθρο Τελικός J2US: Ήρθαν, έπαιξαν και… νίκησαν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα