Δημήτρης Λάλος: Τα Χριστούγεννα με την σύζυγό του και οι γλυκές φωτογραφίες που δημοσίευσαν

15:03 26/12/2021 - Πηγή: iPop

Μαζί με την οικογένειά του πέρασε ευχάριστες στιγμές την ημέρα των Χριστουγέννων ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός” του Alpha, Δημήτρης Λάλος, που φέτος σημειώνει τεράστια επιτυχία. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Έλενα Μαυρίδου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κορούλα, την Νικολέττα που είναι τεσσάρων ετών.

«Σασμός»: Αποκαλύπτεται ο Μαθιός ως δολοφόνος ενώ παράλληλα αναβιώνει ένας έρωτας μετά από πολλά χρόνια

Ο Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του
σε χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες

Η Έλενα Μαυρίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε αγκαλιά με τον σύζυγό της Δημήτρη Λάλο και άκρως ερωτευμένους. Ο Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του εμφανίζονται αγκαλιά ενώ μοιράζονται και τρυφερά φιλιά.

Οι δυο τους σπάνια εμφανίζονται μαζί γι΄ αυτό οι αναρτήσεις της ηθοποιού αποτέλεσαν έκπληξη για όσους θαυμάζουν και ακολουθούν τόσο τον Δημήτρη Λάλο όσο και την Έλενα Μαυρίδου. Είναι επίσης λίγες οι φορές που το ανδρόγυνο έχει εμφανιστεί μαζί δημόσια με τις περισσότερες κοινές εξόδους τους στις οποίες τους έχει απαθανατίσει φωτογραφικός φακός να είναι σε παραστάσεις.

Έλενα Μαυρίδου: Αυτή είναι η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου

Η Έλενα Μαυρίδου κατάγεται από την Δράμα είναι ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Είναι δραματουργός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, σκηνογράφος. Το 2009 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο “Μελίνα Μερκούρη”. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις GODOT2 (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2019), Δον Ζουάν (2017), Ανεμοδαρμένα Ύψη (2018).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δημήτρης Λάλος: Τα Χριστούγεννα με την σύζυγό του και οι γλυκές φωτογραφίες που δημοσίευσαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα