Ημιτελικός Just the 2 of Us: Τα ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

11:51 26/12/2021 - Πηγή: iPop

Συντροφιά σε όλους τους τηλεθεατές το βράδυ των Χριστουγέννων θέλησε να κρατήσει ο Νίκος Κοκλώνης με ένα γιορτινό Just the 2 of Us. Μάλιστα, αυτό το special επεισόδιο ήταν και ο ημιτελικός του Just the 2 of us που κατέδειξε την τριάδα που πέρασε στον τελικό και θα διαγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα για την πρώτη θέση.

Τι κοινό έχουν ο Light, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός; To Just The 2 of Us

Ημιτελικός του Just the 2 of Us: Αυτά είναι τα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό

Τα έξι εναπομείναντα ζευγάρια ανέβηκαν και πάλι

στη σκηνή του J2US, προσφέροντας δύο ερμηνείες αυτήν την φορά για να μπορέσει τόσο το κοινό όσο και η κριτική επιτροπή να αναδείξει τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν για την πρώτη θέση. Επίσης, στη σκηνή του μουσικού show του Alpha, ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνοντας το κοινό τόσο στο σπίτι όσο και στο πλατό με τις μεγάλες επιτυχίες της. Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στο σόου για να δώσει το δικό της παρών στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά με έναν ρόλο έκπληξη.

Στο τέλος της ξεχωριστής βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ποιοι παίκτες δεν θα διαγωνιστούν στον τελικό για την πρώτη θέση. Έτσι, τα ζευγάρια που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και αποχώρησαν είναι: η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Μπάρκουλης, ο Τζέιμς Καφετζής και η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just the Two Of Us #J2US (@j2us_gr)

Τα ζευγάρια λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή και παραγωγού Νίκο Κοκλώνη, που κατόρθωσαν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, 1η Ιανουαρίου, είναι: Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ημιτελικός Just the 2 of Us: Τα ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα