Δίκη Johnny Depp: Ο ψυχίατρος από την πλευρά της Amber Heard και η viral κατάθεση που καίει τον ηθοποιό

12:19 24/5/2022 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δίκη Johnny DeppAmber Heard, με τον ειδικό να καταθέτει στην αίθουσα του δικαστηρίου πως ο γνωστός ηθοποιός φαινόταν να έχει τα χαρακτηριστικά κάποιου που θα διέπραττε βία σε στενό σύντροφό του.

Η ομάδα της Amber Heard κάλεσε τον Dr. David R Spiegel

από τη Βιρτζίνια για να καταθέσει ως ειδικός μάρτυρας στη πολύκροτη δίκη του Depp για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του τη Δευτέρα, 23/5. Όσον αφορά τη βία, ο γιατρός – ψυχίατρος περιέγραψε πως η συνεχής χρήση ουσιών είναι σαν να «παίζεις με τη φωτιά».

Ο Dr. David Spiegel προσήχθη από τους δικηγόρους της Heard ως εμπειρογνώμονας και αργότερα ανακρίθηκε από την Elaine Bredehoft για να ευνοήσει τα επιχειρήματά τους εναντίον του Depp με την εκτίμηση του ψυχολόγου για τον ηθοποιό. Εν τω μεταξύ, η νομική ομάδα του Depp προέβαλε πολλές αντιρρήσεις για τη γνώμη του Spiegel.

Heard’s next witness is Dr. David Spiegel, a psychiatrist. He testifies he has treated thousands of patients, 75% of which have substance abuse problems.#JohnnyDeppVsAmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/hmqEnsAoRP

— Sierra Gillespie (@sierragillespie) May 23, 2022

Επιπλέον, ο Spiegel κατέθεσε ότι μετά από εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων του Depp και άλλων εγγράφων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά του ηθοποιού ήταν σύμφωνη με κάποιον που διέπραξε βία κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Amber Heard. Ο Spiegel διευκρίνισε ότι ο Depp αρνήθηκε να αξιολογηθεί.

Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Κατάθεση ψυχιάτρου στη δίκη Johnny Depp: Ποιος είναι ο Dr. David Spiegel;

Ο Dr. David Spiegel είναι ένας ψυχίατρος με έδρα τη Βιρτζίνια που ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει και έχει εργαστεί με χιλιάδες ασθενείς, περίπου το 75% των οποίων είχαν προβλήματα κατάχρησης ναρκωτικών. Ο Spiegel είναι επί του παρόντος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Ανατολικής Βιρτζίνια (EVMS). Εντάχθηκε στο ινστιτούτο το 2001 μετά από μια δεκαετία ιδιωτικής πρακτικής ως ψυχίατρος.

Ο Spiegel έλαβε το πτυχίο ιατρικής από το SUNY-Health Science Center στο Μπρούκλιν και συνέχισε την ειδίκευσή του στην ψυχιατρική στο Dartmouth-Hitchcock και στο Hershey-Penn State. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Duke.

Ο Spiegel είναι ψυχίατρος με πολλαπλές πιστοποιήσεις συμβουλίων, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλώματος από το American Board of Psychiatry and Neurology/Psychiatry. Επιπλέον, χαρακτηρίστηκε κορυφαίος γιατρός της Virginia Livings το 2018.

Τι είπε ο Dr. David Spiegel για τα προβλήματα ψυχικής υγείας του Johnny Depp;

Ο Spiegel άφησε να εννοηθεί σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του ότι η συμπεριφορά του ηθοποιού κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την πρώην σύζυγό του Amber Heard οφειλόταν πιθανότατα σε κατάχρηση ουσιών. Επιπλέον, ο Dr. David Spiegel αποκάλυψε ότι προσπάθησε να συναντήσει και να πάρει συνέντευξη από τον σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής δύο φορές για να αξιολογήσει καλύτερα τον 58χρονο ηθοποιό, αλλά απορρίφθηκε και τις δύο φορές.

Δίκη Johnny Depp- Amber Heard: Η κατάθεση της Ellen Barkin και ο λόγος που η Heard τον αποκαλούσε Steve

Ο Spiegel δήλωσε ότι με βάση την ανασκόπηση των αποδεικτικών στοιχείων και της κλινικής εμπειρίας, ο κ. Depp παρουσιάζει συμπεριφορές που συνάδουν τόσο με κάποιον που πάσχει από διαταραχή κατάχρησης ουσιών όσο και με κάποιον που είναι δράστης βίας.

Ο Depp έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, μερικές φορές ταυτόχρονα, ανάμεσα σε περιόδους νηφαλιότητας. Σύμφωνα με τον Spiegel, η «χρόνια και συνεχής χρήση» μπορεί να «επιβαρύνει» τη συμπεριφορά και τη μνήμη ενός ατόμου. Ισχυρίζεται ότι εάν κάποιος βιώνει blackout ως αποτέλεσμα κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ. «Θα είναι σχεδόν αδύνατο να θυμηθεί τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ».

Amber Heard: Οι παραισθήσεις του Johnny Depp, τα ναρκωτικά και ο φόβος για τον θάνατο – Όσα κατέθεσε στο δικαστήριο

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο πρώην θεραπευτής του Depp του έδωσε εντολή να απομνημονεύσει τρεις λέξεις για πέντε λεπτά και στη συνέχεια να τις απαγγείλει. Ο ηθοποιός, ωστόσο, φέρεται να μην μπορούσε να θυμηθεί τις λέξεις.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η Kate Moss που διατηρούσε σχέση με τον Johhny Depp το 1994, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη, 25/5, στη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Amber Heard.

Υπεύθυνη για την εμφάνιση της Moss στα δικαστήρια θεωρείται η Amber Heard, η οποία την ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης, προκειμένου να κατηγορήσει τον δημοφιλή Αμερικανό ηθοποιό, υποστηρίζοντας ότι ήταν βίαιος σε προηγούμενες σχέσεις του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δίκη Johnny Depp: Ο ψυχίατρος από την πλευρά της Amber Heard και η viral κατάθεση που καίει τον ηθοποιό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίκη Johnny Depp, Amber Heard,diki Johnny Depp, Amber Heard