Το Netflix αποκαλύπτει τη νέα λειτουργία του «Mystery Box»! Τι είναι και πώς λειτουργεί;

20:06 23/5/2022 - Πηγή: iPop

Στα παιδιά αρέσει να βλέπουν ξανά και ξανά τα αγαπημένα τους παιδικά και τις αγαπημένες τους ταινίες. Τι μπορείς να κάνεις, όμως, ώστε να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να δουν κάτι νέο και διαφορετικό;

Το Netflix έχει ετοιμάσει έναν νέο τρόπο ώστε να παρακινήσει τους μικρούς μας φίλους, να βλέπουν περισσότερες ταινίες και σειρές. Τους δελεάζει με ένα «Mystery Box», το οποίο αποκαλύπτει μια προτεινόμενη τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία που δεν έχουν δει πριν. Το Mystery Box αναμένεται να κυκλοφορήσει στα προφίλ Netflix

Kids πολύ σύντομα!

Τι είναι το Mystery Box; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Ο τίτλος στο Mystery Box θα εξατομικευτεί με βάση την προηγούμενη συμπεριφορά προβολής των παιδιών. Θα μπορούσε να είναι μια εκπομπή ή ταινία με οικείο χαρακτήρα, αλλά θα είναι ένας νέος τίτλος για αυτά που δεν έχουν παρακολουθήσει (για παράδειγμα, μια νέα σεζόν).

«Ελπίζουμε ότι τα παιδιά θα λατρέψουν την έκπληξη και τη χαρά που θα τους προσφέρει η εξερεύνηση μίας νέας ταινίας ή σειράς που τους προτείνεται», έγραψε ο TJ Marston, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων για παιδιά σε μια ανάρτησή του, στην οποία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία.

Pexels

Όπως πολλές από τις νέες δυνατότητες του Netflix, το Mystery Box στοχεύει στην ενίσχυση του χρόνου που αφιερώνεται στην προβολή, επειδή αυτό συσχετίζεται με την ικανοποίηση των πελατών (και ως εκ τούτου τη χαμηλότερη απόκλιση). Είναι μία από τις πολλές βελτιώσεις στο Netflix Kids που κυκλοφόρησε η εταιρεία τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Kids Top 10 Row και της σειράς Favorites με πέντε χαρακτήρες από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που ένα παιδί έχει παρακολουθήσει πιο συχνά.

Ο πρωταρχικός στόχος για το Netflix Kids, σύμφωνα με τον Marston, είναι να «βοηθήσουν τους γονείς να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις για τις οικογένειές τους και να κάνουν το Netflix έναν ασφαλή χώρο για εξερεύνηση και ψυχαγωγία για όλους».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Netflix αποκαλύπτει τη νέα λειτουργία του «Mystery Box»! Τι είναι και πώς λειτουργεί; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix,Mystery Box