21 πρωτότυπα πράγματα για να κάνεις με τους φίλους σου, αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα

19:16 23/5/2022 - Πηγή: iPop

Πόσο όμορφες είναι οι στιγμές που περνάμε με τους φίλους μας; Στις φιλίες που μετράνε χρόνια μπορεί να λες: Τι να κάνω όταν βαριέμαι με τους φίλους μου; Σε κάποια φάση τελειώνουν οι επιλογές και αφού τα έχουμε δοκιμάσει τα πάντα ψάχνουμε κάτι νέο να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά το χρόνο μας με τους φίλους μας.

Ιδέες για τι να κάνω όταν βαριέμαι με τους φίλους μου

20 καθημερινά και δωρεάν πράγματα που μπορούν να σε κάνουν χαρούμενη

Πρωτότυπα πράγματα που μπορείς να κάνεις εκτός και εντός σπιτιού με τους φίλους σου.

Πικ νικ σε ένα πάρκο ή στο δάσος.Παρακολουθήστε μαζί ένα ανοιχτό
μάθημα γιόγκα. Παρακολουθήστε μάθημα χορού μαζί.Παρακολουθήστε μάθημα μαγειρικής ή γευσιγνωσίας.Περπατήστε μαζί με τον καφέ ανά χείρας.Κάντε μαζί εθελοντισμό.Κάντε κάτι που θα σας φέρει σ’ επαφή με τη θρησκεία σας.Παρακολουθήστε μαζί ένα φεστιβάλ ή μια συναυλία.Κάντε μαζί μια λέσχη ανάγνωσης και συνανάγνωση. Διαβάστε μαζί και ταυτόχρονα το ίδιο βιβλίο και πείτε τη γνώμη σας ο ένας στον άλλο.Παρακολουθήστε μαζί ένα σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης.Κάντε πιο βαθιές και ουσιαστικές ερωτήσεις για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο καλύτερα.Κάντε μαζί ορειβασία. Πώς θα σου φαινόταν να ανεβείτε στον Όλυμπο ή τον Ταΰγετο με το φίλο σας; Κάντε τους τουρίστες στην πόλη σας. Πηγαίνετε μια καθημερινή στον Παρθενώνα και δείτε λεπτομέρειες που δεν είχατε ξαναδεί ποτέ.Διοργανώστε ένα brunch στο σπίτι.Διοργανώστε ένα home cinema.Κάντε ένα τουρνουά τάβλι ή μονόπολη.Κάντε μια μέρα σπα. Διοργανώστε ένα μεγάλο πάρτι στο μπαλκόνι ή στον κήπο του σπιτιού σας. Αφορμές πολλές, γενέθλια, γιορτή ή ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα από τα δύο, μπορείς να καλωσορίσεις με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι ή να το αποχαιρετήσεις.Κάντε μια ημέρα φωτογράφισης. Φορτίστε κινητά ή μηχανές και πηγαίνετε να φωτογραφίσετε όμορφα τοπία, αντικείμενα ή ανθρώπους. Κάντε μαζί αιμοδοσία. Σώστε μια ζωή κάποιου αγνώστου.Ξεκινήστε μαζί ένα blog. Γράψτε για ένα θέμα που αρέσει και στους δύο. Τι πιο όμορφο από τη δημιουργία ενός ψηφιακού ημερολογίου που δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει;Η οικογένεια που επιλέγουμε

Οι φιλίες μας για ενήλικες είναι ένα ανεκτίμητο μέρος του συστήματος υποστήριξής μας και της συνολικής ευημερίας μας. Όταν βρίσκουμε το χρόνο για να κάνουμε δραστηριότητες μαζί με τους φίλους μας, αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς ισχυρές τις κοινωνικές σχέσεις επειδή οι φίλοι σου γίνονται το σύστημα υποστήριξής σου και κατά μία έννοια, είναι η οικογένεια που επιλέγουμε.

Και αν ρωτάς τι να κάνω όταν βαριέμαι με τους φίλους μου, υπάρχουν πολλές ιδέες και μπορείς να δοκιμάσεις νέα πράγματα ώστε να μην βαρεθείς ποτέ ξανά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 21 πρωτότυπα πράγματα για να κάνεις με τους φίλους σου, αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα