Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/05/2022)

10:31 24/5/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/05/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/05/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/05/2022),

η Σελήνη σήμερα από  το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και ίσως να έχετε κάποιες αμφιβολίες για θέματα επαγγελματικά ωστόσο από το βράδυ που θα περάσει στο ζώδιό σας θα μπορέσετε να προωθήσετε καλύτερα κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη από  το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε κάποια σχέδιά σας ενώ από το βράδυ που θα περάσει στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε σε μυστικές συμφωνίες και ίσως έχετε υποστήριξη από άτομα της οικογένειάς σας ή φιλικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί  θα βρίσκεται  στους Ιχθύς και τον 10ο σας οίκο και ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα με συνεργάτες .Το βράδυ θα περάσει στον Κριό  και μπορεί να έρθετε σε επαφή με ομάδες ή φίλους που είχατε να δείτε καιρό και κάποιοι ίσως κλείσετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να έχετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με κάποιους συνεργάτες σας.Από το βράδυ και μετά  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας κουράσουν ωστόσο θα έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 8ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και καθυστερήσεις μέσα στην εργασία σας ωστόσο από το βραδάκι που  θα βρίσκεται στον Κριό σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς και τον 9ο σας οίκο  θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες συμφωνίες με το εξωτερικό αλλά να διαχειριστείτε και κάποια θέματά σας καλύτερα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα  από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και ίσως να μην έχετε σαφή εικόνα για κάποιες συνεργασίες σας αλλά να έχετε κάποιες αμφιβολίες για αποφάσεις που ίσως να πρέπει να πάρετε.Από το βράδυ και μετά η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό  και τον 8ο σας οίκο  και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα μέσα στην καθημερινότητά σας ή να κλείσετε κάποιες συμφωνίες.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 6ο σας οίκο και ίσως να χειριστείτε καλά κάποιες καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις ή αμφιβολίες για θέματα οικογενειακά.Από το βράδυ και μετά η Σελήνη  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα ευνοηθείτε στην επαφή σας με τους άλλους και κάποιοι ίσως προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/05/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 5ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε επαφές που έχουν να κάνουν με κάποια δημιουργικά σας σχέδια ενώ από το βράδυ που  θα περάσει  στον Κριό και τον 6ο σας οίκο  ίσως καταφέρετε να κάνετε νέα ξεκινήματα στην  εργασία σας και θα επιλύσετε θέματα με το σπίτι σας πιο θετικά .

Τοξότης

Η Σελήνη  το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν θέματα με την οικογένεια και κάποιες τροποποιήσεις που ίσως να θέλετε να κάνετε στα οικονομικά σας ωστόσο μην πάρετε αποφάσεις σήμερα.Από το βράδυ και μετά η Σελήνη  θα βρίσκεται στον Κριό  και τον 5ο σας οίκο και θα είστε πιο δραστήριοι και ενεργοί σήμερα ώστε να ευνοηθείτε σε συμφωνίες και τυχερές συναντήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 3ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αμφιβολίες σε επαφές για επαγγελματικά θέματα ενώ από το βράδυ και μετά που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο  θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις και υποχρεώσεις στην οικογένειά σας ωστόσο θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη  από το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και τον 2ο σας οίκο και ίσως να πρέπει  να αντιμετωπίσετε θέματα οικονομικά ή να έχετε αμφιβολίες για οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.Από το βράδυ και μετά που η Σελήνη  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο  θα μπορέσετε να έχετε επαφές με το περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας αλλά θα καταφέρετε να επιτύχετε σε σημαντικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να χειριστείτε καλά κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιους στόχους σας ενώ προς το βραδάκι και μετά που  θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και θα μπορέσετε  να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας αλλά να τακτοποιήσετε  θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/05/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα