Διάσημοι οίκοι μόδας μπαίνουν στο σύμπαν των Star Wars (photos)

15:46 27/12/2015 - Πηγή: iPop

Η επίδραση του κινηματογραφικού φαινομένου που ακούει στο όνομα Star Wars στην κουλτούρα του σύγχρονου πολιτισμού, είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν αφήνει ανεπηρέαστη, καμία έκφανση της καθημερινότητας μας.

Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ταινιών Star Wars, υπό τον τίτλο Star Wars: The Forse Awakens, το ρωσικής καταγωγής καλλιτεχνικό δίδυμο fashion illustrator Vika and Julia, σχεδιάζουν για

λογαριασμό της ρωσικής Vogue, μιας συλλεκτικής αξίας, σειρά gif, έχοντας ως κεντρική επιρροή το μοναδικό διαγαλαξιακό σύμπαν των ταινιών.

Οι καλλιτέχνες δημιούργησαν gifs τα οποία είναι επηρεασμένα από την διάσημη σειρά ταινιών Star Wars, συνδυάζοντας παράλληλα και τις διεθνείς τάσεις της μόδας, διάσημων οίκων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016!!

Απολαύστε τις δημιουργίες τους παρακάτω:

Hervé Léger – Max Azria

MCQ

Gucci

Missoni

Alexander Wang

Αν θέλετε λίγο ακόμα από τη μαγεία των Star Wars, απολαύστε το καστ της νέας ταινίας Star Wars: The Force Awakens, σε ένα απολαυστικό video, παρέα με τον Jimmy Fallon, να τραγουδούν μια acapella version του χαρακτηριστικού sountrack των θρυλικών ταινιών.

photos: vogue.ru

The post Διάσημοι οίκοι μόδας μπαίνουν στο σύμπαν των Star Wars (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα