Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τον πρώην και να προχωρήσεις στον επόμενο; Ξέρουμε τον τρόπο για να τα καταφέρεις

14:19 5/7/2021 - Πηγή: iPop

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις τον πρώην σου και να προχωρήσεις στον επόμενο που θα σε ελκύσει και θα σου κάνει το κλικ. Όμως, ξέρουμε τον τρόπο για να κοιτάξεις μπροστά και να συνεχίσεις τη ζωή σου μ’ έναν άλλο.

Μπορεί να μην σου φαίνεται εύκολο και απλό να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς εκείνον, τον πρώην που τόσο αγάπησες, όμως μπορείς να τα καταφέρεις και ο επόμενος ίσως να σου δώσει κάτι ξεχωριστό, κάτι που μπορεί να σου αρέσει και να σου ταιριάζει περισσότερο. Και στην τελική το να προχωρήσεις στον επόμενο δε σημαίνει

να κάνεις σοβαρή σχέση, να δεθείς συναισθηματικά και να κολλήσεις με κάποιον για όλη σου τη ζωή. Ο επόμενος μπορεί να μην είναι καν για σχέση, μπορεί να είναι απλά ένα φλερτ και τίποτα παραπάνω. Όμως, ακόμα και αυτό αρκεί για να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή και να συνεχίσεις να ζεις, να γεμίσεις εμπειρίες, να γνωρίζεις ανθρώπους και από τον καθένα που γνωρίζεις να παίρνεις και κάτι καινούργιο.

Πώς θα τα καταφέρεις; Πώς να προχωρήσεις στον επόμενο;

Δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να βρεις κάποιον άλλο, απλά θα συμβεί και θα το καταλάβεις όταν έρθει η ώρα. Δεν χρειάζεται ούτε να το κυνηγάς, αλλά ούτε και να αγχώνεσαι.

Το πώς να ξεπεράσεις τον πρώην σου το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές στο παρελθόν κι όπως έχουμε πει, είναι σημαντικό να κοιτάς μπροστά και να δίνεις ευκαιρίες στο να σου συμβούν νέες εμπειρίες στον προσωπικό σου τομέα. Επίσης, μην βλέπεις μόνο τα ρόδινα που είχε η προηγούμενή σου σχέση. Για κάποιο λόγο χώρισες, για κάποιο λόγο δεν μιλάς πια με τον πρώην σου και δεν είστε πλέον μαζί. Όμως, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στον επόμενο. Και τι εννοούμε επόμενο; Όχι απαραίτητα σχέση. Κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον δεν σημαίνει πως θα προχωρήσεις μαζί του, πως θα κάνετε σχέση, σεξ και οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι δέσμευση και μην σου φανεί περίεργο αν μετά από λίγο καιρό εξαφανιστεί.

Unsplash/ Candice Picard

Αυτά πρέπει να κάνεις όταν αρχίσεις να ξαναβγαίνεις μετά από χωρισμό

Τι πρέπει απλά να κάνεις; Να δώσεις μια ευκαιρία στο επόμενο άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σου έκανε κλικ; Βγες μαζί του και μην τον απορρίπτεις επειδή δεν έχεις ξεπεράσει εντελώς τον προηγούμενο. Μπορεί να νομίζεις, ακόμα, πως δεν ταιριάζεις εντελώς μαζί του, αλλά δώσε τη δυνατότητα στον εαυτό σου να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Μην περιορίζεσαι σ’ ένα συγκεκριμένο τύπο άνδρα που έχεις στο μυαλό σου ή που ήταν ο πρώην σου.

Μην υποτιμάς τη δύναμη του φλερτ. Ακόμα κι αν δεν προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, το φλερτ θα σε κάνει να νιώσεις πραγματικά όμορφα, θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σε ζωντανέψει, ενισχύοντας την ερωτική διάθεση. Μην ξεχάσεις, βέβαια, να είσαι ο εαυτός σου, αλλιώς δεν πρόκειται να περάσεις καλά στο ραντεβού και να υπάρχει περίπτωση να ξαναβγείς μαζί του.

Τελευταίο και πιο σημαντικό! Μην σκέφτεσαι τον πρώην όταν είσαι με τον νυν ή έναν υποψήφιο νυν. Χαλάρωσε και ζήσε τη στιγμή, χωρίς να αφήνεις τον πρώην να κυριεύει το μυαλό σου και να σε κρατάει πίσω.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τον πρώην και να προχωρήσεις στον επόμενο; Ξέρουμε τον τρόπο για να τα καταφέρεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα