Δανάη Μπάρκα: « Είναι περηφάνεια να έχω την ταμπέλα “η κόρη της Σταυροπούλου”. Νιώθω χαρά και τιμή»

11:02 10/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού δηλώνοντας πως αισθάνεται υπερήφανη, που η μητέρα της είναι η Βίκυ Σταυροπούλου. Παράλληλα, αποκάλυψε τις σκοτεινές μέρες που περνάει μόνη της και δεν αφήνει κανέναν να το καταλάβει και πόσο επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Με αυτό το σώμα, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί»: Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει τη δύναμη να προσβάλει την Δανάη Μπάρκα – Η ηχηρή απάντηση της παρουσιάστριας που πρέπει να δεις

Τι σχολίασε η Δανάη Μπάρκα
για όλους όσους την έχουν κρίνει για τη διάσημη μητέρα της

«Δεν είχα ποτέ να αντιμετωπίσω σοβαρά το “η κόρη της Σταυροπούλου” γιατί καταρχάς το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί, είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου. Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελά τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή ως κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω. Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Είναι περηφάνεια να έχεις αυτή την ταμπέλα» ανέφερε αρχικά η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Είναι περηφάνεια να έχεις αυτή την ταμπέλα».

Όταν η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τηλεοπτικά τον δεύτερο μπαμπά της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – Η εξομολόγηση που την έκανε να δακρύσει

Πώς βίωσε η ίδια την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Πάμε Δανάη»

Η ίδια επίσης αναφέρθηκε στο άγχος που ένιωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης της εκπομπής και το πώς το διαχειρίστηκε.

«Στην πρώτη εκπομπή δεν είπα πάμε και ό,τι γίνει. Σκεφτόμουν, “ωχ Παναγία μου, μη στεναχωρηθεί κανείς, μην απογοητεύσω κανέναν. Μην πω κάτι που δεν σώζεται και αν γίνει πώς το σώζω;”. Δεν είχα ιδέα! Ακόμα έχω άγχος όταν πηγαίνω σε κάποια εκπομπή καλεσμένη. Πέθανα, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Με το που τελείωσε και έλαβα μηνύματα είπα ότι κάπως πήγε καλά» δήλωσε σχολιάζοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή.

«Το να ξυπνάω και να βλέπω αρνητικά σχόλια, με ξενερώνει, με λυπεί»

Η Δανάη Μπάρκα παραδέχτηκε πως επηρεάζεται ως έναν βαθμό από τα αρνητικά σχόλια, αλλά προσπαθεί να μην χάνει το χαμόγελό της.

«Έχω σκοτεινές στιγμές αλλά πολλές φορές κάνω το λάθος και τις κρύβω πολύ καλά και το ζω μόνη μου. Που δεν είναι καλό και δεν το προτείνω σε κανέναν άνθρωπο. Μπορεί κάποιος να μην καταλαβαίνει πόσο επίπονο είναι να μπαίνεις, να ανοίγεις μια πλατφόρμα και να βλέπεις σχόλια τόσο άσχημα, είναι πολύ δύσκολο. Ακόμη και αν προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χαρά, δεν είναι πάντα εύκολο. Απλά αυτό θέλω να βγαίνει προς τα έξω. Όταν δεν υπάρχει λόγος με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια. Το να ξυπνάω και να βλέπω από εδώ και από εκεί σχόλια, με ξενερώνει, με λυπεί» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε»: Η ηχηρή απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιαρχό, καθώς το διαδίκτυο γεμίζει γυναίκες με ριγέ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δανάη Μπάρκα: « Είναι περηφάνεια να έχω την ταμπέλα “η κόρη της Σταυροπούλου”. Νιώθω χαρά και τιμή» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα