Culture is Athens: Το νέο app του Δήμου Αθηναίων για τις εκδηλώσεις της πόλης – Στην οθόνη σου με ένα κλικ

15:57 9/7/2022 - Πηγή: iPop

Διαθέσιμη δωρεάν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας είναι από την Παρασκευή 08/07 η εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων «Culture is Athens». Το συγκεκριμένο app που είναι διαθέσιμο σε κινητά και tablet, είναι ενημερωμένο με όλες τις πληροφορίες για τις δράσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού, που διοργανώνει ο δήμος και οι φορείς του.

Η δωρεάν εφαρμογή

που δίνει “ζωή” στις παλιές σου φωτογραφίες!

Στη νέα εφαρμογή, όπως και στο site, παρουσιάζονται όλες οι συναυλίες, τα φεστιβάλ, οι μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, οι προβολές, οι εκθέσεις, καθώς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Όλα όσα συμβαίνουν δηλαδή στην πόλη, 12 μήνες τον χρόνο, και φέρουν την «υπογραφή» του δήμου.

Επιπλέον, περιλαμβάνονται τα εμβληματικά κτίρια και οι χώροι πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων: μουσεία, βιβλιοθήκες, πινακοθήκες, ιστορικά κτίρια, χώροι πολιτισμού, μόνιμες συλλογές, αλλά και πληροφορίες για τις δημόσιες τοιχογραφίες και τα γλυπτά: Όλα όσα μπορεί να ανακαλύψει ένας κάτοικος ή επισκέπτης, κατά την περιήγησή του στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Οι ενότητες της εφαρμογής είναι χωρισμένες στις παρακάτω κατηγορίες:

Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςΔημιουργική μάθηση Μουσεία και ΧώροιΤέχνη στο Δημόσιο χώροΝέαΠού και Πότε

Η εφαρμογή και το portal υποστηρίζονται από τα αντίστοιχα κανάλια στα social media. Επιπλέον, το portal είναι προσβάσιμο και σε ΑμΕΑ.

“Σαρώνω και συγκρίνω”: Η εφαρμογή που μετράει την ενέργεια που καταναλώνουν οι ηλεκτρικές συσκευές και σε βοηθά να επιλέξεις την καλύτερη

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Αθηναίων για την εφαρμογή «Culture is Athens»

«Αξιοποιούμε την τεράστια εμπειρία των φορέων μας για να ενοποιήσουμε και να αναδείξουμε τον πολιτιστικό ιστό της πόλης. Κάτω από την «ομπρέλα» του Culture is Athens, δημιουργούμε για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη εφαρμογή και ένα portal, που φέρνει τους Αθηναίους και τους επισκέπτες πιο κοντά στην πλούσια και υψηλής ποιότητας πολιτιστική δράση του δήμου. Αναγνωρίζοντας την επίδραση του πολιτισμού στην καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας, κάνουμε μία δυναμική επανεκκίνηση, έχοντας στο επίκεντρο κάθε πρωτοβουλίας μας τη στήριξη των ανθρώπων που εργάζονται στον χώρο του», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για το app βρίσκονται στο παρακάτω video:

Bruise Down: Η ελληνική εφαρμογή που σώζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Culture is Athens: Το νέο app του Δήμου Αθηναίων για τις εκδηλώσεις της πόλης – Στην οθόνη σου με ένα κλικ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα