H έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα μέσα απο 10 quotes

17:50 26/7/2021 - Πηγή: iPop

10 Inspirational quotes που είπαν άνθρωποι και έμειναν στην ιστορία! Πράγματα που θα θέλαμε να μας πει κάποιος όταν δεν έχουμε καθόλου κίνητρο και έμπνευση να συνεχίσουμε. Η έμπνευση υπάρχει παντού γύρω μας και καθένας εμπνέεται από διαφορετικά πράγματα.

Η ικανότητα μπορεί να σε πάει στην κορυφή, αλλά μόνο ο χαρακτήρας μπορεί να σε κρατήσει εκεί. «John Wooden»Ο χαρακτήρας μας είναι αυτό που κάνουμε όταν κανείς δε μας βλέπει «Jackson Browne»Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στους ανθρώπους να έχουν κακή γνώμη για εσένα, αλλά μπορείς να τους απαγορεύσεις να έχουν δίκιο «Ανώνυμος»Όταν ήμουν μικρός,
η μητέρα μου είπε: «Αν γίνεις στρατιώτης, θα καταλήξεις στρατηγός, αν γίνεις μοναχός, θα καταλήξεις πάπας». Αντί αυτών έγινα ζωγράφος και κατέληξα Πικάσο «Pablo Picasso»Το να είσαι ισχυρός είναι όπως το να είσαι κυρία. Αν πρέπει να λες στους άλλους ότι είσαι, δεν είσαι «Margaret Thatcher»Από το πολεμικό σχολείο της ζωής: Ό,τι δε με καταστρέφει με κάνει πιο δυνατό. «Friedrich Nietzeche»Η καλή εκπαίδευση δεν έχει τόσο να κάνει με το να προετοιμάσει τον άνθρωπο για την επιτυχία όσο να τον προετοιμάσει για τη αποτυχία «Bernard Iddings Bell»Η τελειότητα επιτυγχάνεται όχι όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προστεθεί αλλά όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο να αφαιρεθεί «Antoine De Saint-Exupery»Αν δεν ρωτήσεις η απάντηση θα είναι πάντα Όχι «Owen Laughlin»Σήμερα είναι το χθες για το οποίο θα στεναχωριέσαι αύριο «Ανώνυμος»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα μέσα απο 10 quotes εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
H έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα μέσα απο 10 quotes,