Simone Biles: 5 φορές Ολυμπιονίκης και η πίεση δεν μειώνεται

18:34 26/7/2021 - Πηγή: iPop

“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι αστείο!” Αυτή ήταν η δήλωση της Simone Biles μετά τον προκαταρκτικό γύρο της Κυριακής κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε κάποια σφάλματα. Η Simone Biles αφήνει πίσω τα λάθη της και αγκαλιάζει ένα “νέο ξεκίνημα” για τους τελικούς των Ολυμπιακών αγώνων.

Τη Δευτέρα (26/7), η πέντε φορές Ολυμπιονίκης

(τέσσερα χρυσά, ένα χάλκινο) αντανακλά την πρώτη ημέρα της γυμναστικής στους θερινούς αγώνες σε μια ανάρτηση στο Instagram. “Προκαταρκτικά τώρα προετοιμασία για τους τελικούς. Δεν ήταν μια εύκολη μέρα ούτε και η καλύτερη μου, αλλά το κατάφερα”, έγραψε η Biles, αναφερόμενη στα λάθη που έκανε στο Τόκιο την Κυριακή.

“Αισθάνομαι πραγματικά ότι έχω το βάρος του κόσμου στους ώμους μου μερικές φορές. Ξέρω ότι το ξεφορτώνω και ότι το κάνω να φαίνεται πως η πίεση δεν με επηρεάζει, αλλά κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι αστείο!” είπε η 24χρονη Ολυμπιονίκης.

“ΑΛΛΑ είμαι χαρούμενη που η οικογένειά μου μπόρεσε να είναι μαζί μου έστω και διαδικτυακά, σημαίνουν τον κόσμο για μένα!”, η Biles πρόσθεσε, με μια selfie που τράβηξε τον εαυτό της και μια οθόνη που έδειχνε ότι οι γονείς της την υποστηρίζουν από τις ΗΠΑ.

Πολλοί φίλοι και διάσημοι θαυμαστές άφησαν υποστηρικτικά μηνύματα στα σχόλια, συμπεριλαμβανομένου και της Allyson Felix, η οποία έγραψε: “Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα!”

Επιπλέον, η Nastia Liukin μοιράστηκε μια εγκάρδια ανάρτηση στο στόρυ της στο Instagram για την υποστήριξη της Biles.

Instagram/nastialiukin

“Αισθάνομαι ότι κατά καιρούς, οι άνθρωποι ξεχνούν ότι ακόμη και οι καλύτεροι στον κόσμο είναι ακόμα άνθρωποι, με καρδιές, νεύρα, πόνο, άγχος, και πίεση”, δήλωσε η Liukin, η οποία κέρδισε περισσότερα μετάλλια από οποιονδήποτε αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

“Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, να εκφράζουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στους αθλητές που κάνουν κάτι τόσο δύσκολο και έχουν να διαχειριστούν και το βάρος ενός ολόκληρου έθνους και ενός κόσμου στους ώμους τους κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. ΚΑΙ τους νούμερο ένα υποστηρικτές τους, την οικογένειά τους “, πρόσθεσε η Liukin.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Simone Biles: 5 φορές Ολυμπιονίκης και η πίεση δεν μειώνεται εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα