Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana Λαίδη Kitty Spencer παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό Dolce & Gabbana

19:55 26/7/2021 - Πηγή: iPop

Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana Λαίδη Kitty Spencer ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 62χρονο εκατομμυριούχο Michael Lewis. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στη Villa Aldo Brandini στο Frascati της Ιταλίας σε μια πολυτελή και άκρως εντυπωσιακή τελετή. Το νυφικό της Kitty Spencer ήταν δημιούργημα του οίκου μόδας Dolce & Gabbana όπως και τα υπόλοιπα 5 φορέματα που επέλεξε για τον γάμο.

Το νυφικό της
Kitty Spencer και του οίκου Dolce & Gabbana Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

Το λευκό νυφικό της Λαίδη Kitty είχε ψηλό λαιμό, μακριά μανίκια, λεπτεπίλεπτα κουμπιά, λεπτομέρειες δαντέλας και ήταν εμπνευσμένο από την Βικτωριανή εποχή. Μετά την τελετή, η κομψή ανιψιά της πριγκίπισσας Diana επέλεξε ένα άλλο φόρεμα του ίδιου οίκου σε μπλε χρώμα κεντημένο με ροζ λουλούδια με το οποίο και εντυπωσίασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Ο εκατομμυριούχος Michael Lewis, πρόεδρος του fashion brand Foschini έκανε πρόταση γάμου στην Λαίδη Kitty Spencer τα Χριστούγεννα ενώ ήταν σε διακοπές στο Cape Town, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Την νύφη συνόδευσαν στην τελετή τα αδέρφια της Louis Spencer, Viscount Althorp και Samuel Aitken. Κάποιοι από τους λαμπερούς καλεσμένους του γάμου ήταν οι Emma Weymouth και ο σύζυγό της Ceawlin Thynn, η ποπ σταρ Pixie Lott και η σύζυγος του Idris Elba, Sabrina Dhowre Elba. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry δεν παρευρέθηκαν στην τελετή παρά το γεγονός ότι η Λαίδη Kitty Spencer ήταν και στους δύο βασιλικούς γάμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana Λαίδη Kitty Spencer παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό Dolce & Gabbana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα