«Άρχισα να μην έχω όρια σεξουαλικά, σωματικά ή συναισθηματικά»: Η Bella Hadid μιλά για τις κακοποιητικές της σχέσεις και τον τρόπο που την επηρέασαν

16:40 31/1/2022 - Πηγή: iPop

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι στο παρελθόν δεν είχε όρια «σεξουαλικά, σωματικά» ή «συναισθηματικά», μία κατάσταση που προέκυψε από τις τοξικές σχέσεις του παρελθόντος.

Το μοντέλο αποκάλυψε πώς παλαιότερα συνήθιζε να επιστρέφει σε άνδρες και γυναίκες «που με είχαν κακοποιήσει».

Μιλώντας στο podcast VS Voices της Victoria’s Secret, η Bella Hadid αναλογίστηκε τις δύσκολες στιγμές της ζωής της σε μια αποκαλυπτική και άκρως ειλικρινή συνέντευξη.

Η Bella Hadid μιλά για τις σχέσεις που επηρέασαν αρνητικά τη ζωή της

Χωρίς να κατονομάσει ανθρώπους, θυμήθηκε: «Συνεχώς επέστρεφα σε άντρες και γυναίκες που με είχαν κακοποιήσει. Εκείνοι ήταν ευχαριστημένοι από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει αλλά εγώ όχι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

«Άρχισα να μην έχω όρια – όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά αλλά μετά μπήκα στον χώρο εργασίας μου».

«Σταμάτησα να πίνω γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»: Η Bella Hadid μοιράζεται την δική της αλήθεια και μιλά για τις μάχες της με το αλκοόλ

Η Bella το εντόπισε στην παιδική της ηλικία, κατά την οποία μεγάλωσε νιώθοντας σαν ένα μαύρο πρόβατο. Συγκεκριμένα, είπε: «Πάντα ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακούστηκε ποτέ μεγαλώνοντας.»

Η Bella, η οποία είχε σχέση με τον τραγουδιστή The Weeknd, πρόσθεσε: «Μεγάλωσα γύρω από άντρες – είτε ήταν σε σχέσεις, είτε στην οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο – όπου μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από τη φωνή τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Εσωτερικεύοντας μοτίβα από την εφηβεία, μετέφερε τη συνήθεια να μένει ήσυχη στις μελλοντικές της σχέσεις.

«Έπειτα, η μετάβαση σε σχέσεις μεγαλώνοντας και το να μην έχω τα όρια ώστε να μπορώ να υψώσω ανάστημα και να ακουστεί η φωνή μου, με επηρέασε πολύ έντονα στις ενήλικες σχέσεις μου, σε σημείο όπου το νευρικό μου σύστημα θα κατέρρεε. Ήταν μάχη ή φυγή».

«Αυτή είναι η ζωή μου κάθε μέρα, κάθε νύχτα»: Η Bella Hadid μοιράστηκε τη δική της αλήθεια για την ψυχική της υγεία μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση

Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που την βοήθησε να βρει ξανά τον εαυτό της και τι αξίζει, η Bella απαρίθμησε αρκετές αλλαγές στον τρόπο ζωής της. Το «Staying off Social Media» ήταν μεταξύ αυτών. «Ακούγεται πολύ κλισέ, αλλά το να μην προβάλλεται η ενέργεια όλων των άλλων είναι ένα από τα πιο δυνατά πράγματα όλων των εποχών», είπε. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η θεραπεία, ο διαλογισμός και η άσκηση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Bella Hadid μίλησε για τον πρόσφατο θάνατο του αείμνηστου καλλιτεχνικού διευθυντή της Louis Vuitton, Virgil Abloh.

«Δεν έχω λόγια όταν πρόκειται για αυτόν τον θάνατο», εξέφρασε. «Μου λείπει πολύ, αλλά ξέρω ότι μας άφησε τόσα πολλά», είπε η Bella για τον χαμό το φίλου της.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδιά της, η Bella αποκάλυψε ότι ασχολείται με τον σχεδιασμό ρούχων. Είπε: «Έχω τρεις συλλογές που σχεδιάζω με ξεχωριστά brands. Είναι επίσης για κορίτσια και αγόρια. Δεν σχεδιάζω για ένα συγκεκριμένο φύλο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες είπε ότι η πρώτη συλλογή θα μπορούσε να κυκλοφορήσει «ίσως μέσα στους επόμενους έξι μήνες». «Θα μπορούσα πιθανώς να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες τον Φεβρουάριο». Τέλος, δήλωσε ότι είναι «σούπερ επικεντρωμένη» στη σειρά ποτών της Kin Euphorics.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Άρχισα να μην έχω όρια σεξουαλικά, σωματικά ή συναισθηματικά»: Η Bella Hadid μιλά για τις κακοποιητικές της σχέσεις και τον τρόπο που την επηρέασαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα