Cosmote: Έλεγχος υπολοίπου ανά πάσα στιγμή

Με την υπηρεσία Έλεγχος Υπολοίπου μπορείς να ξέρεις ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης του προγράμματός σου.

Για να ενημερωθείς για το υπόλοιπο του προγράμματός σου, απλά στείλε δωρεάν γραπτό μήνυμα με τον αριθμό 1 από τον υπολογιστή σου (μέσω του λογισμικού διαχείρισης σύνδεσης) στο 1256.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να καλέσεις την Εξυπηρέτηση Πελατών Cosmote στα τηλέφωνα:

138 38 από κινητό με οικιακό πρόγραμμα Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητό
ή στο 697 10 138 38 από σταθερό

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία «Έλεγχος Υπολοίπου» κάνε κλικ εδώ.

Αυτόματη ενημέρωση στο 80%

Για να ενημερώνεσαι αυτόματα με SMS, όταν καταναλώνεις το 80% της δωρεάν χρήσης του προγράμματός σου. Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Λύσεις Ελέγχου Λογαριασμού στείλε δωρεάν το μήνυμα «80» στο 1256.

Εναλλακτικά μπορείς να την ενεργοποιήσεις καλώντας στην Εξυπηρέτηση Πελατών Cosmote (13838 και 13839 για εταιρικούς πελάτες) ή στα καταστήματα του δικτύου πωλήσεων Cosmote ή μέσω του Cosmote ΜΥ ACCOUNT.

Κάθε φορά που φτάνεις στο 80% της δωρεάν χρήσης (σε ΜΒ) θα λαμβάνεις αυτόματα και εντελώς δωρεάν ενημερωτικό SMS στην εφαρμογή σύνδεσης Cosmote Internet On The Go.

Extra πακέτα δεδομένων όποτε τα χρειάζεσαι.

Στη περίπτωση που έχεις καταναλώσει το διαθέσιμο υπόλοιπο του προγράμματός σου, αλλά θέλεις να συνεχίσεις να πλοηγείσαι στο Internet οικονομικά για το υπόλοιπο του μήνα, η Cosmote σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα από τα παρακάτω Πακέτα EXTRA χρήσης.

Χρέωση ανά KB. Συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα EXTRA κάνε κλικ εδώ.Για να δεις τις Συχνές Ερωτήσεις για τα πακέτα EXTRA κάνε κλικ εδώ.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία εδώ.Για να δεις τις Συχνές Ερωτήσεις για την Υπηρεσία κάνε κλικ εδώ.

Πηγή: telecomnews.gr

Σχετικά άρθρα:

Cosmote: Νέες προσφορές στα οικογενειακά πακέταCosmote Live on Screen: Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή Εξυπηρέτησης ΠελατώνCosmote: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή κτιρίου για το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην…

Cosmote: Έλεγχος υπολοίπου ανά πάσα στιγμή | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Αναζητήσεις
τηλεφωνο κοσμοκαρτα υπολοιπο, κοσμοοτε ερωτηση υπολοιπου
Τυχαία Θέματα