Απόλυτη ανατροπή! Δύο οι νικήτριες του GNTM: Άννα Μαρία και Κάτια μοιράζονται το έπαθλο!

01:36 20/12/2019 - Πηγή: iPop

Φινάλε για το GNTM με τον τελικό να έχει μια σειρά από εντυπωσιακές δοκιμασίες, χαρές, συγκινήσεις και εκπλήξεις! Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, έμεινε για το τέλος, αφού αναδείχθηκαν δύο νικήτριες! Κάτια και Άννα Μαρία κέρδισαν το έπαθλο, το οποίο και μοιράζονται, αφού ισοβάθμησαν και το κοινό που θα έκρινε το αποτέλεσμα δεν κατάφερε να συμμετέχει στη βαθμολογία.

View this post on Instagram

Κυρίες και κύριοι, λόγω ισοβαθμίας έχουμε δύο

νικήτριες!�Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό, είναι τα επόμενα Greece’s Next Top Models! #GNTMgr @starchannelgrtv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Dec 19, 2019 at 3:43pm PST

Όλα όσα έγιναν στον τελικό του GNTM

H Άννα Μαρία, η Κέισι και η Κάτια βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού έχοντας πίσω απ’ τον φακό τον αγαπημένο κριτή και φωτογράφο, Δημήτρη Σκουλό.

View this post on Instagram

Ο δικός μας, @skoulos, θα έχει διπλό ρόλο σήμερα. Εκτός από κριτής, θα είναι και ο φωτογράφος των αποψινών concepts. Όσο για το αποτέλεσμα; Εγγυημένο πριν καν ξεκινήσουμε! #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Dec 19, 2019 at 11:18am PST

Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ πόζαραν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού, υποδυόμενες τις πλούσιες και ποζάροντας με μπουρνούζι, πετσέτες στα μαλλιά και πανάκριβα κοσμήματα.

View this post on Instagram

Πριν από κάθε φαντασμαγορικό πάρτι, υπάρχει μία πολύωρη προετοιμασία. Τα κορίτσια θα φορέσουν σμαράγδια, διαμάντια και ζαφείρια και θα πρέπει να λάμψουν, όσο και αυτά! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Dec 19, 2019 at 11:16am PST

Στην συνέχεια, τα τρία κορίτσια φόρεσαν εντυπωσιακές τουαλέτες του Βρεττού Βρεττάκου και πόζαραν σαν άλλα “Havana Girls”, ενώ στο concept συμμετείχαν και η Έλενα Χριστοπούλου με την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης δοκιμασίας- φωτογράφισης, οι σύντροφοι των τριών κοριτσιών έκαναν την εμφάνισή τους για την τρίτη δοκιμασία. Οι τρεις φιναλίστ υποδέχθηκαν τους συντρόφους τους κατενθουσιασμένες, ενώ η συγκίνηση που τους είδαν μετά από τόσους μήνες ήταν εμφανής.

View this post on Instagram

Ποια είναι όμως η έκπληξη; Τα κορίτσια πρέπει να χορέψουν όσο πιο φυσικά μπορούν με τους… αγαπημένους τους! Αυτό, ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν να συμβεί! @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Dec 19, 2019 at 12:52pm PST

Αφού πήραν τον χρόνο τους για να τους για να χαιρετήσουν τους συντρόφους τους, με τους οποίους έσμιξαν ξανά μετά από πολύ καιρό, ξεκίνησαν οι… εκπλήξεις!

Άννα Μαρία, Κέισι και Κάτια έπρεπε να φωτογραφηθούν μαζί τους, με το concept να απαιτεί συναίσθημα και έρωτα!

Κλάματα, χαρές αλλά και… πρόταση γάμου ήταν ανάμεσα στις εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χαλβατζής, σύντροφος της Κάτιας, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου on camera, με την ίδια να μην πιστεύει πως είχε στην τσέπη του ένα δαχτυλίδι για εκείνη.

«Θέλω να γίνεις οικογένειά μου. Να με παντρευτείς. Θα το σκεφτείς παιδί μου;», είπε ο Γιάννης Χαλβατζής στην σύντροφό του, με εκείνη να απαντά: «Γιάννη τι κάνεις τώρα;» κι εκείνος να της λέει «Σ΄αγαπάω τι κάνω;»!

Η Κάτια ήρθε σε πολύ αμήχανη θέση και τον ρώτησε «γιατί τώρα ρε μωρό μου;», με τον σύντροφό της να της λέει πως μπορεί να το πάρει πίσω και να μην το κάνει εκείνη τη στιγμή.

Η Άννα Μαρία απ’ την άλλη ξαφνικά έβαλε τα κλάματα ενώ μιλούσε με τον σύντροφό της. Η Βίκυ Καγιά μπήκε στη μέση και όταν η Άννα Μαρία της είπε πως σκέφτεται ότι θέλει να αποχωρήσει, της είπε πως δεν θα πρέπει να θυσιάσει την προσπάθειά της και όλους τους κόπους της για κανέναν. H Άννα Μαρία τελικά φωτογραφήθηκε κανονικά με τον σύντροφό της, όπως και οι άλλες δύο φιναλίστ.

Αφού είδαμε τις τρεις του τελικού σε πλάνα απ’ το σπίτι όπου μάζευαν τα πράγματά τους τη μέρα του μεγάλου τελικού, τα κορίτσια ετοιμάστηκαν και πήγαν στο πλατό.

Στη βαθμολόγηση των φωτογραφιών, οι βαθμοί των φιναλίστ διαμορφώθηκαν ως εξής:

Άννα Μαρία: 1η φωτογραφία: 40 βαθμοί, μετά την 2η φωτογραφία 73, μετά την 3η φωτογραφία 112.Κέισι: 1η φωτογραφία: 37 βαθμοί, μετά την 2η φωτογραφία 72, μετά την 3η φωτογραφία 108.Κάτια: 1η φωτογραφία: 36 βαθμοί, μετά την 2η φωτογραφία 74, μετά την 3η φωτογραφία 112.

Η Βίκυ Καγιά τελικά ανακοίνωσε πως οι νικήτριες θα είναι δύο (λόγω ισοβαθμίας 112-112, μετά την ψηφοφορία των κριτών) καθώς έπεσε το σύστημα και ο κόσμος δεν ψήφισε, με αποτέλεσμα να ισχύσει η βαθμολογία των κριτών.

Δες εδώ όσα είχαν στον τελικό του περσινού GNTM, απ’ το οποίο είχε αναδειχθεί νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν.

Το άρθρο Απόλυτη ανατροπή! Δύο οι νικήτριες του GNTM: Άννα Μαρία και Κάτια μοιράζονται το έπαθλο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα