Πώς να κάνεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο πάρτι

18:01 19/12/2019 - Πηγή: iPop

Φέτος τις γιορτές αποφάσισες να το ζήσεις διαφορετικά; Ήρθε επιτέλους αυτή η χρονιά που θα κάνεις χριστουγεννιάτικο πάρτι και θα καλέσεις όλους τους φίλους σου! Και είναι μια πολύ καλή χρονιά για να το κάνεις αυτό αφού φέτος κλείνουμε δεκαετία και μπαίνουμε στα 2020’s. 

Όμως, για να κάνεις ένα επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο πάρτι χρειάζεται να έχεις υπόψιν σου μερικά μυστικά! Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες που θα κάνουν το πάρτι σου πολύ ενδιαφέρον, με μικρές εκπλήξεις και να είσαι

σίγουρος πως εάν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας θα μείνει αξέχαστο σε όλους αυτό το πάρτι!

Πώς να κάνεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο πάρτιSecret Santa αλλά με κρασί!

Πες σε όλους τους καλεσμένους να φέρουν από ένα μπουκάλι κρασί και γράψε πάνω στο κάθε μπουκάλι το όνομα καθενός. Οι κανόνες θα είναι ακριβώς οι ίδιοι με το Secret Santa απλά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

View this post on Instagram

Garrus on ice, and everything nice. #Garrus #WhisperingAngel #ChateaudEsclans

A post shared by Whispering Angel (@thewhisperingangel) on Nov 4, 2019 at 2:02pm PST

Πες σε όλους να βάλουν από ένα στολίδι στο δέντρο σου

Πες σε όλους τους καλεσμένους να βάλουν από ένα αγαπημένο τους στολίδι πάνω στο δέντρο σου, ενώ εσύ τους προσφέρεις ζεστή σοκολάτα και χριστουγεννιάτικα μπισκότα! Ναι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι λίγο κιτς, αλλά ακριβώς αυτό είναι το challenge: Πώς θα συνδυαστούν όλα αυτά τα στολίδια μαζί ώστε να φτιάξουν ένα όμορφο αποτέλεσμα!

View this post on Instagram

favorite Christmas movie? 1, 2, 3…go!

Keywords
Τυχαία Θέματα