Τα steps για το σωστό ντεμακιγιάζ για πιο νεανικό δέρμα!

15:56 19/12/2019 - Πηγή: iPop

Το ντεμακιγιάζ είναι το Α και το Ω. Είναι πολύ σημαντικό να ξεβάφεσαι το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο αλλά κι αυτό απαιτεί την τακτική του. Τα βήματα για το ντεμακιγιάζ είναι συγκεκριμένα αν θέλεις το πρόσωπό σου να παραμείνει όσο γίνεται πιο νεανικό.

Ποια είναι τα βήματα για το ντεμακιγιάζ; Πώς μπορείς να αφαιρέσεις όλο το μακιγιάζ απ’ το πρόσωπό σου χωρίς να βλάψεις το πρόσωπό σου; Μπορεί να θεωρούμε πως το μακιγιάζ θέλει την τεχνική του αλλά και το ντεμακιγιάζ έχει τους δικούς τους κανόνες.

Τα σωστά βήματα για το ντεμακιγιάζΠριν την αφαίρεση

Το ντεμακιγιάζ ξεκινά με τη σωστή προετοιμασία.

Έτσι, πρώτα χρειάζεται να έχεις εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα για τον καθαρισμό του προσώπου. Αν έχεις λιπαρό δέρμα, επέλεξε προϊόντα που είναι oil free ενώ τα πιο ενυδατικά είναι κατάλληλα για πιο ξηρά δέρματα.

Και είναι σημαντικό να αγοράσεις ένα ξεχωριστό καθαριστικό για τα μάτια καθώς είναι πιο ευαίσθητα.

Ξεκίνα απ’ τα μάτια

Προτίμησε ένα καθαριστικό με βάση το λάδι αν επιλέγεις αδιάβροχα καλλυντικά ή μπορείς να επιλέξεις ένα προϊόν που να λειτουργεί καλύτερα για το δικό σου δέρμα.

Βύθισε καλά ένα βαμβάκι στο προϊόν και στη συνέχεια εφάρμοσε στα μάτια σου. Περίμενε για 10 με 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφαίρεσε το απαλά, χωρίς να το τρίψεις. Κάνε απαλές κινήσεις.

Μην κουνάς το βαμβάκι μπροστά και πίσω αλλά προς μια κατεύθυνση απ’ τα εσωτερικά προς τα εξωτερικά.

Σπιτικό ντεμακιγιάζ ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου!

Τα χείλη

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να ξεβάψεις τα χείλη σου για να μην απλωθεί το προϊόν σε όλο σου το πρόσωπο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά προϊόντα ενώ και η βαζελίνη κάνει πολύ καλή δουλειά.

Άπλωσε το προϊόν στα χείλη σου και περίμενε για 5 λεπτά πριν σκουπίσεις με ένα βαμβάκι. Μην τρίβεις τα χείλη σου με δύναμη.

Αφαίρεσε το μακιγιάζ απ’το πρόσωπο

Μπορείς να ξεκινήσεις με μικκυλιακό νερό. Βούτα ένα βαμβάκι στο προϊόν και ξεκίνα να καθαρίζεις το πρόσωπό σου. Μην ξεχάσεις την περιοχή κάτω από το σαγόνι και κοντά στα αυτιά.

Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το makeup remover σου εφαρμόζοντας με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό και τον λαιμό.

Ξέπλυνε το πρόσωπό με νερό και σκούπισε με μια καθαρή πετσέτα με ταμποναριστές κινήσεις.

Μετά το ντεμακιγιάζ

Είναι σημαντικό να φροντίσεις το δέρμα σου και μετά ντεμακιγιάζ. Βάλε την ενυδατική σου κρέμα με κυκλικές κινήσεις και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ;

Το άρθρο Τα steps για το σωστό ντεμακιγιάζ για πιο νεανικό δέρμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα