Δεν ξέρεις τι δώρο να αγοράσεις στους αγαπημένους σου; Οι ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις!

18:31 19/12/2019 - Πηγή: iPop

Ίσως ένα απ’ τα πιο δύσκολα πράγματα στις γιορτές είναι το να βρεις δώρα για τους αγαπημένους σου. Ειδικά εάν δεν είσαι απ’ τους ανθρώπους που αγαπούν τη διαδικασία αγοράς δώρων, μπορεί να προβληματιστείς πολύ μέχρι να βρεις το κατάλληλο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Μερικές ερωτήσεις, όμως, που θα κληθείς να απαντήσεις σ’ αυτό το τεστ θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο δώρο για τα Χριστούγεννα

για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Όταν ψάχνεις δώρο για κάποιον φίλο, τον σύντροφό σου ή τους συγγενείς σου, όλα θα πρέπει να ξεκινούν από μια ερώτηση: Τι χαρακτηρίζει αυτό τον άνθρωπο; Υπάρχει κάτι που είναι το πάθος του και θα μπορούσες να του αγοράσεις κάτι σχετικά μ’ αυτό;

Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκεφτείς εάν σου έχει αναφέρει σε κάποια συζήτησή σας ότι έχει κάτι ανάγκη, το οποίο είναι τέλειο όταν συμβαίνει γιατί σε βγάζει απ’ τη δύσκολη θέση του ψαξίματος.

Για παράδειγμα, εάν η κολλητή σου σε κάποια συζήτησή σας σου είχε αναφέρει πως της λείπει μια πιατέλα για να βάζει τα κουλουράκια της ή ένα κραγιόν στην αγαπημένη της απόχρωση, μπορείς να της αγοράσεις αυτό που έχει ανάγκη!

Φυσικά, δεν θα πρέπει να μένεις μόνο σ’ αυτά που έχει ανάγκη ο άλλος, αλλά και στο budget σου! Γιατί μπορεί ο σύντροφός σου να χρειάζεται καινούριο κράνος, αλλά εσύ να έχεις ένα τραπεζικό λογαριασμό με διψήφιο υπόλοιπο. Οπότε ποτέ μην κάνεις υπερβολές και βάζεις την ανάγκη του άλλου πάνω απ’ τις δυνατότητές σου.

Αφού σου είπαμε μερικά tips, κάνε το παρακάτω τεστ και μάθε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για τα Χριστούγεννα που θα πάρεις φέτος στους αγαπημένους σου!

Δες ακόμα:

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείς να κάνεις στην κολλητή!

Photo: Unsplash/Kari Shea

Το άρθρο Δεν ξέρεις τι δώρο να αγοράσεις στους αγαπημένους σου; Οι ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα