Το minimal φόρεμα που μπορείς να βάλεις τις γιορτές

19:06 19/12/2019 - Πηγή: iPop

Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα των εορτών! Είναι ρομαντικό, είναι θηλυκό, θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Ποιο είναι αυτό; Το slip dress.

Slip dress, το iconic φόρεμα των 90s. με τη υγρή, μεταξένια σιλουέτα και τη λιτή, αφαιρετική αισθητική εξακολουθεί να αποτελεί τη Νο1 επιλογή της ντουλάπας σας. Η χαρακτηριστική σοφιστικέ εικόνα τους, έχει τον τρόπο να ταρακουνήσει τα πράγματα, χωρίς προσπάθεια.

Το στυλ αυτού του φορέματος χρειάζεται να ρέει πάνω σας,

να πέφτει χυτά χωρίς να μαρκάρει τις καμπύλες του κορμιού σας. Εκείνο που θέλετε, είναι να αποπνέει ελευθερία και άνεση. Διατηρώντας το εφέ του υπαινικτικά σέξι. Κι όχι του απροκάλυπτα σέξι.

Κι αν δεν νιώθετε έτοιμες να ακολουθήσετε την αποκαλυπτική, lingerie, ταυτότητα τους, ένα basic t-shirt δίνει τη λύση. Αποτελώντας ίσως, το τέλειο combo για ένα χαλαρό styling του Σαββατοκύριακου. Ή μιας glam κοκτέιλ εμφάνισης, αναλόγως του στυλ που διαθέτει το t-shirt.

Το print στα ρούχα για το 2020 που θα λατρέψεις!

Ένα πολυτελές μάλλινο πουλόβερ, με ένα βαθύ V ντεκολτέ, αφήνοντας εκτεθειμένο τον ένα σας ώμο. Επίσης, μπορεί να είναι ακόμα μία απάντηση. Φροντίζοντας το σύνολο της εικόνα σας να ακολουθεί με συνέπεια τη φιλοσοφία αυτού του slip dress. Επιμελώς-ατημέλητα μαλλιά κι ένα μινιμαλιστικό μακιγιάζ, συντονίζονται στο απόλυτο μαζί τους.

Το cool πνεύμα τους δίπλα σε ένα βελούδινο σακάκι αποκτά μποέμ χαρακτήρα. Κι όλα τα flats – sneakers, mules, combat boots, pointed μπαλαρίνες – δείχνουν συγκλονιστικά μαζί τους.

Διάβασε περισσότερα στο thestylin.com…Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα κοσμήματα που είναι στη μόδα για το 2020!

Photo: Pexels

Το άρθρο Το minimal φόρεμα που μπορείς να βάλεις τις γιορτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα