Απόφαση δικαστηρίου: Εξακολουθεί ο πατέρας της Britney Spears να έχει την κηδεμονία της

14:52 1/7/2021 - Πηγή: iPop

Ο πατέρας της Britney Spears θα συνεχίσει να έχει την κηδεμονία της, καθώς δικαστήριο του Los Angeles απέρριψε το αίτημα της τραγουδίστριας. Μια απόφαση που προκαλεί πολλούς προβληματισμούς.

Όπως μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ, η απόφαση έρχεται μια εβδομάδα μετά την κατάθεση της Britney

ενώπιον του δικαστηρίου, η οποία βέβαια αφορούσε άλλο αίτημά της σχετικά με την υπόθεση. Η ίδια είπε ότι η κηδεμονία απ’ τον πατέρα της, της έχει κλέψει τόσο τον έλεγχο των οικονομικών της όσο και της καριέρας και των προσωπικών σχέσεών της.

Η Britney Spears με μια ειλικρινή, μακροσκελή ανάρτηση μας θυμίζει πως ό,τι βλέπουμε στο Instagram δεν είναι ακριβώς αλήθεια

Η αρχική αίτηση της Britney Spears μέσω του δικηγόρου της πριν από μερικούς μήνες ανέφερε ότι η ίδια φοβόταν τον πατέρα της και ήθελε να φύγει απ’ την κηδεμονία του, καθώς εκείνος ελέγχει στο 100% τη ζωή και τις επιλογές της απ’ το 2008.

Ο δικηγόρος της, σύμφωνα με το CNN, πρόκειται να ασκήσει έφεση για να τερματιστεί η επί 13 έτη κηδεμονία της.

Ο πατέρας της Britney Spears απ’ την πλευρά του υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο για να ερευνηθούν όσα υποστήριξε η κόρη του στην κατάθεσή της στο δικαστήριο πριν λίγες μέρες. Μεταξύ άλλων, η ίδια είχε πει ότι την εξαναγκάζει να παίρνει φάρμακα παρά τη θέλησή της.

Στις 14 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επόμενη ακρόαση για την υπόθεση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Απόφαση δικαστηρίου: Εξακολουθεί ο πατέρας της Britney Spears να έχει την κηδεμονία της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα