Ανακοίνωση Μητσοτάκη για το κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι θα είναι οι 200.000 δικαιούχοι

14:25 1/12/2019 - Πηγή: iPop

Η ανακοίνωση Μητσοτάκη για το κοινωνικό μέρισμα του 2019 πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στο κλείσιμο του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Πότε θα δοθεί και ποιοι θα είναι οι 200.000 δικαιούχοι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το κοινωνικό μέρισμα του 2019, αυτό θα δοθεί σε 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων πριν τα Χριστούγεννα:

Σήμερα ανακοινώνω ότι περίπου

200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα

Η ανακοίνωση του Μητσοτάκη για το κοινωνικό μέρισμα:

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί «με κατεύθυνση προς εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη», ενώ ο ίδιος ανέφερε και τις ποιες τρεις κατηγορίες θα είναι αυτές.

Αναλυτικά, οι τρεις κατηγορίες που δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα:

Οι πιο αδύναμοι από τους μακροχρόνια ανέργουςΟι πολύτεκνες οικογένειες καιΟι οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση Μητσοτάκη για το κοινωνικό μέρισμα του 2019 ανέφερε ότι αυτό θα δοθεί στους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη:

Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ

Τέλος, ο πρωθυπουργός σημείωσε ακόμη ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας: «Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία».

Διαβάστε ακόμη:

Ποια είναι τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα 2019;

Photo: freepik.com

Το άρθρο Ανακοίνωση Μητσοτάκη για το κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι θα είναι οι 200.000 δικαιούχοι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα