Πόσο εξαρτημένη ή ανεξάρτητη είσαι σε μια σχέση;

13:16 1/12/2019 - Πηγή: iPop

Πόσο εξαρτημένη ή ανεξάρτητη είσαι σε μια σχέση; Ένα τεστ με μερικές εύκολες ερωτήσεις θα σε κάνει να σκεφτείς και μία και δύο φορές για το πόσο εξαρτημένη ή όχι είσαι απ’ τον σύντροφό σου.

Υπάρχουν δύο ειδών συντρόφων σε αυτόν τον κόσμο. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που όταν είναι σε μια σχέση, είναι πραγματικά σε αυτή. Η σχέση τους είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή τους και γι’ αυτό αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στο να κάνουν πλάνα και σχέδια γι’ αυτή, να φροντίζουν το έτερον τους

ήμισυ όσο περισσότερο μπορούν, να στέλνουν δεκάδες μηνύματα ο ένας στον άλλον όταν δεν είναι μαζί και γενικά να θέλουν να είναι με τον σύντροφό τους 24/7.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που έχουν καταλάβει ότι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση είναι να περνάει και ο καθένας λίγο χρόνο χώρια απ’ τον άλλον και να μην είναι μαζί συνέχεια. Είναι αυτοί που δεν χρειάζονται απαραίτητα τον σύντροφό τους για να περάσουν καλά και βρίσκουν τρόπο να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν κι όταν είναι μόνοι τους.

Πόσο εξαρτημένη ή ανεξάρτητη είσαι σε μια σχέση;

Σ’ αυτό το τεστ μερικές απ’ τις ερωτήσεις που θα κληθείς ν’ απαντήσεις είναι: Ποια είναι η πρώτη σου αντίδραση όταν βλέπεις δύο ανθρώπους να παντρεύονται, πόσο συχνά στέλνεις μηνύματα σε κάποιον που μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις, τι θα έκανες εάν ο πρώην σου σε καλούσε σε ένα φιλικό δείπνο, τι κάνεις εάν ο σύντροφός σου φεύγει για τρεις μήνες, είσαι πιο συχνά single ή σε σχέση…

Διάβασε κι αυτό:

Γιατί θα σας κάνει καλό να μείνετε για λίγο χώρια

Το άρθρο Πόσο εξαρτημένη ή ανεξάρτητη είσαι σε μια σχέση; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα