Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

09:16 11/7/2019 - Πηγή: iPop

Ακόμη μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλά για εκείνον κι εμείς απλά νιώθουμε μια υπερηφάνεια για όλα αυτά που έχει καταφέρει στην πορεία του.

Ακόμη μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγες εβδομάδες μετά την ανάδειξή του ως MVP του NBA. Γιατί όσες διακρίσεις κι αν πάρει δεν είναι αρκετές αφού αυτό που έχει κατορθώσει πραγματικά απίστευτο!

Ο Greek

Freak, o ηγέτης των Milwaukee Bucks αναδείχθηκε ως ο Αθλητής της χρονιάς στις ΗΠΑ και ως ο «Καλύτερος παίκτης του NBA» για τη σεζόν 2018/19 στα βραβεία του ESPN. Ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σεζόν του Γιάννη καθώς εκτός από τις νίκες που έχει προσφέρει στην ομάδα του και την προσωπική του απόδοση, έχει στο βιογραφικό του… και τρία βραβεία, το κάθε ένα από τα οποία έχει τη δική του σπουδαία βαρύτητα και σημασία.

Να σημειωθεί πως η τελετή των ESPY’S είναι η σπουδαιότερη που υπάρχει σε αθλητικό επίπεδο. Για το βραβείο του «Αθλητή της χρονιάς» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να αναδειχθεί ο καλύτερος ανάμεσα στους Μούκι Μπετς (Μπόστον Ρεντ, μπέιζμπολ), Μπρουκς Κέπκα (γκολφ), Πάτρικ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς, NFL). Για το βραβείο του καλύτερους ΝΒΑερ, κέρδισε στην σχετική ψηφοφορία τους Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς – πλέον Νετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ – πλέον Κλίπερς) και Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς).

Την σεζόν 2018/19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας τους Bucks στο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και ακολούθως μέχρι τους τελικούς της Ανατολής.

Το «συγχαρητήρια» είναι λίγο, το πόσο περήφανοι είμαστε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις, ούτε το πόσο του ευχόμαστε τα καλύτερα! Γιατί εκτός από ένας εξαιρετικός παίκτης είναι κι ένας εξαιρετικός άνθρωποις με ήθος.

Το άρθρο Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα