Η νέα σειρά καλλυντικών της Lady Gaga (Video)

20:29 10/7/2019 - Πηγή: iPop

H Lady Gaga, μετά το τραγούδι και την υποκριτική, μπαίνει σ’ έναν νέο κόσμο: Εκείνο της ομορφιάς. Η νέα σειρά καλλυντικών της Lady Gaga φέρει την ονομασία «Haus Laboratories» και η προπαραγγελία των προϊόντων θα ξεκινήσει πολύ σύντομα!

Η ανακοίνωση έγινε απ’ την ίδια την star, η οποία ανέβασε στα social media

της ένα video όπου είναι μαζί με μοντέλα.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο κόσμος είναι άλλη μία μάρκα ομορφιάς, αυτό είναι πολύ κακό», λέει η Lady Gaga στο video, και εξηγεί γιατί τα «Haus Laboratories» μπορούν να κάνουν όντως τη διαφορά:

Λένε ότι η ομορφιά είναι το πρώτο που παρατηρεί κανείς, αλλά στα Haus Laboratories λέμε ότι η ομορφιά είναι το πώς βλέπεις τον εαυτό σου. Είναι η λάμψη σου, η έκφρασή σου, η τέχνη σου. Θέλουμε να αγαπάς τον εαυτό σου. Αυτός είναι ο οίκος μας, αυτοί είναι οι κανόνες σας

Οι προπαραγγελίες για τα προϊόντα θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου, ενώ θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω Amazon.

Όπως αναφέρει η Lady Gaga σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έφτιαξε το brand, «όταν ήμουν νέα, δεν ένιωσα ποτέ όμορφη. Καθώς αγωνιζόμουν για να βρω μια αίσθηση τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής ομορφιάς, ανακάλυψα τη δύναμη του μακιγιάζ».

Θυμάμαι ότι παρακολουθούσα τη μητέρα μου να βάζει το μακιγιάζ της κάθε πρωί, καθώς απολάμβανε τη λάμψη της δύναμης να φορά το πιο γενναίο πρόσωπό της σαν εργατική γυναίκα που ήταν. Στη συνέχεια άρχισα να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ ως έναν τρόπο να πραγματοποιήσω το όνειρό να γίνω τόσο δυνατή όσο η μητέρα μου

Μερικές φορές, η ομορφιά δεν πηγάζει φυσικά απ’ το εσωτερικό μας, λέει η star, η οποία τονίζει πως είναι ευγνώμων που το μακιγιάζ ενέπνευσε τη γενναιότητα που δεν γνώριζε ότι είχε.

Έχω αποδεχθεί ότι ανακάλυψα την ομορφιά μου έχοντας την ικανότητα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου και να τον μεταμορφώνω. Έλεγαν ότι ήμουν απλώς περίεργη, αλλά πραγματικά γεννήθηκα με αυτόν τον τρόπο

Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία η Lady Gaga ανακοίνωσε το brand της, κάνοντας αναφορά στην επιτυχία της «Born This Way», αλλά και στα όσα έχουν σχολιαστεί για την εκκεντρική της εμφάνιση!

Το άρθρο Η νέα σειρά καλλυντικών της Lady Gaga (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lady Gaga Video,